Ето как да поддържате страстта във връзката ви


Ето как да поддържате страстта във връзката ви
Снимка: Istock/Guliver

В началото на една връзка всичко изглежда перфектно, нещата сякаш просто се случват от само себе си. И ако искате да продължат така, трябва да се опитате да запазите страстта помежду ви. Тя трябва да бъде поддържана ежедневно както от него, така и от вас, за да не се почувства половинката ви отговорна за нещо, което е обща задача.

Повечето жени си мислят, че знаят какво точно и кога трябва да направят, за да държат мъжката възбуда в тонус. Но понякога имате нужда от разнообразие, да опитате някой нов трик, който може да направи чудеса за връзката ви. Затова отпуснете се, влезте в играта и покажете на мъжа до вас, че сте все така секси, палава и възбуждаща, както първия път, когато ви е видял.

Поемете инициативата

Не е нужно винаги да чакате той да прави сексуални намеци, да ви изненадва и да поддържа страстта помежду ви. Вземете инициативата в свои ръце и действайте. Мъжете си умират за жени, които знаят какво искат и най-важното- как да го получат, без да чакат отсрещната страна. Вашите действия ще настроят партньора ви на същата вълна, както когато ги иска открито. А това означава, че възбудата и желанието за интимност ще бъдат много по-силни и за двамата.

6 НЕЩА, КОИТО КАРАТ ЖЕНИТЕ ДА РЕВНУВАТ

Бъдете спонтанна

Не е нужно винаги да планирате какво и кога ще правите с половинката си. Хората до такава степен са свикнали да живеят в график, планират вечерите си, почивките си, а някои дори по кое време и кога да правят секс. Този монотонен живот може да провали връзката ви и това съвсем не е шега. Живейте различно и непредсказуемо. Правете това, което половинката ви най-малко очаква, тогава, когато дори и не предполага. Повечето мъже се възбуждат от мисълта за спонтанен секс – дори с постоянната си партньорка. Това определено ще поддържа страстта във връзката ви.

Говорете му тихо и мръсно

Факт е, че тембърът на гласа наистина има способността да влияе на противоположния пол. Някои гласове могат моментално да възбудят и подлудят както мъжете, така и жените. Мъжът е силно запленен от жената, когато му с нежен глас в ухото. Особено, ако думите, които произнася са мръсни и дори малко перверзни. Опитате ли да направите това с партньора си, гарантираме ви, че той няма да устои на изкушението. И не забравяйте, че най-важно е какво ще му прошепнете и как ще го направите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама