Има ли жени, които са зле в леглото? Ето какво отговарят мъжете


Има ли жени, които са зле в леглото? Ето какво отговарят мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Тази година, около Великден, се запознах с един тип в бара. Сприятелихме се бързо и от дума на дума, се озовахме в леглото. Един ден, след като бяхме правили секс няколко пъти, той ме погледна и изтърси "Ти си странна". Скъсах с него на момента. Но продължавах да се връщам към случката отново и отново.

Станах по-неуверена от всякога, бях обсебена от мисълта, че той имаше предвид моите умения (или неумения) в леглото. И последните остатъци от самочувствието ми бяха разбити на парченца. Не спирах да се питам "Зле ли съм в леглото?”.

Израснала съм с мисълта, че няма как една жена да бъде зле в леглото. Как би могло? Навремето на жените дори не им е хрумвало, че могат да изпитват сексуално удоволствие. Традиционното схващане е било "ние имаме дупка, той пъха мъжкото си достойнство в нея, вижда Бог и всички са доволни”.

Е, за всички вас, дами, които живеете с горната заблуда, ще развенчая мита, че жените не могат да бъдат зле в леглото. Могат, и още как. И нямам предвид "зле” като "лошо момиче”, а "зле” като "наистина ужасно зле”.

Проведох проучване по въпроса сред 70 мъже и това, което разбрах, ме потресе.

Момичето  може да бъде зле в леглото.

Ето я злощастната истина: 100% от анкетираните отговориха, че едно момиче може да бъде зле в леглото. Бях шокирана да го науча.

Когато попитах какво биха искали от жените в спалнята, почти половината отговориха "повече фелацио”. На следващо място беше "да си играе с тестисите ми”.

Попитах дали някое от следните неща прави жените зле в леглото: да са егоистични любовници, да са скучни, да са тихи, да не се чувстват добре, да не знаят какво правят. 35% от анкетираните отговориха, че момичето е зле в леглото, ако е тихо и без ентусиазъм, а едва 2% - ако не е "достатъчно тясно”.

Това може само да ни радва. Няма значение дали цял живот сме спали само с един, или сме прекарали студентските си години в бурни забавления – цялата история с "тясната вагина” се оказва надценявана и няма защо да се чувствате зле, ако вашата не е такава.

Вложете сърцето си в секса

Наличието на вагина е важно, но не по-малко важно е наличието на сърце. Всички анкетирани казват, че любовната игра има ключова роля за добрия секс – за 40% е "важна”, за останалите 60 – "много важна”.

Вложете сърце в това, което правите – но не влагайте зъби. Един от мъжете разказа как веднъж по време на фелацио пенисът му се чувствал, все едно се намира в двойно ренде. За вас не знам, но на мен не ми звучи добре.

Момчетата искат ние да свършим част от работата

Не е нужно да вършите всичко, но все пак е необходимо някакво усилие. Има много места, където можете да си позволите да сте мързеливи – училището, работата, обществената пералня. Спалнята не е едно от тях. Запомнете го от мен: каквото и да правите, недейте да лежите като принцеса, морска звезда, умряла риба... както и да го наричате. Разбирате за какво говоря.

Когато попитах за любимата им поза, 41% от запитаните отговориха, че предпочитат кучешката, 33% - жената отгоре и едва 12% гласуваха за добрата стара мисионерска. Виждате колко е важно да яздите мъжа си като конче.

Важно е да се отбележи, че преиграването може да има обратен ефект. Ако момичето го играе прекалено разкрепостено – например сляпо да копира неща, които е виждала по порно каналите, рискува да съсипе всичко.Има тънка граница между ентусиазъм и прекален ентусиазъм. Има неща, които всички мъже харесват, но и такива, по които някои от тях просто не си падат.

Мъжете просто искат да сме щастливи

Добре, мъжете мислят с пенисите си (това не е новина), но понякога все пак се случва да използват и главите си (да не повярваш). 15% казват, че най-важното нещо в секса е тяхната еякулация. За 14% оргазмът на жената е приоритет. Други 14% искат да се чувстват добре след секса. Интересното обаче е, че повече от половината искат жените им да се чувстват добре след секса Виждате, че не всичко опира до тяхната еякулация и егоизъм.

Не се тревожете, несигурни в себе си жени! Още има надежда за вас. Ако трябва да запомните само едно нещо от тази статия, нека бъде това: няма нужда да сте йога или танцьорка, с тяло, оформено от фитнес пет пъти седмично. И не толкова гъвкавите и добре изглеждащи жени могат да накарат мъжете си да полудеят. Начинът на мислене е това, което има значение.

НАЙ-важното: не забравяйте да се погрижите за собствените си нужди в спалнята.

И не правете като една моя мързелива приятелка, която казва така: "Когато приключим със секса, той е потен и задъхан, все едно е бягал маратон, а аз просто си лежа и си пия питието”.

Вземете си бележка, дами!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама