Индекс на съвместимост: Разберете дали сте създадени един за друг


Индекс на съвместимост: Разберете дали сте създадени един за друг
Снимка: iStock

Индексът на съвместимост е много интересен метод в Нумерологията, чрез който двама души могат да разберат доколко силата на числата ще им помогне във връзката.

За да го определите, трябва първо да знаете личните си числа – както вашето, така и на партньора. След това ги събирате и редуцирате до едноцифрено число. Единствено НЕ редуцирате: 11.

Ето и как точно става:

Мъж 28.05.1972=7 л.ч.

Жена 26.10.1970=8 л.ч.

7+8=6 съвместимост

Ето и какво означава индексът на съвместимост:

1 - В живота на двамата партньори постоянно ще се случват нови неща, ще обновяват отношенията си непрекъснато. Трябва да говорят повече за чувствата си, за да няма неразбирателство.

2 - Прекрасен съюз - и двамата имате нужда да сте заедно и да си помагате. Хубаво е още в началото да си подсигурите материалните и битови неща, за да нямате проблеми в последствие.

3 - Гледате повърхностно на живота. Тук тръпката, самото общуване и флиртът са пред всичко останало. Понякога този брак не трае дълго.

4 - Като цяло трудна съвместимост. На първо място по-скоро са приятели, отколкото интимни партньори. Ако искате пеперуди в стомаха, този съюз не е за вас.

5 - Изключителен съюз, който се основава на приятелство, лекота в общуването и много секс.

6 -Ако има понятие за идеална двойка това е индекс 6. Чудесна връзка между партньорите, хармония и много страст.

7 - При тази съвместимост има любов, но тя е придружена с много драми, които може самите вие да си създавате или близки около вас. Това е кармична връзка.

8 - Вие сте много интересна двойка. Имате общи материални ценности. Работата и парите винаги ще стоят пред вашата любов. Брак, сключен или заради бременност, или заради материална изгода.

9 - Безусловната любов. Сексът тук е повече от прекрасен, но това не е достатъчно, за да създадете здрави и щастливи отношения. В повечето случай тук съдбата дава втори шанс, срещат се отново и вече улегнали и зрели могат да създадат здраво семейство.

11 - Между двамата партньори има много силно необяснимо привличане. Има уважение и желание за общуване. Но рядко се стига до нещо по-сериозно, като създаване на семейство.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама