Изберете мъж, с когото ще бъде невъзможно да обичате някой друг


Изберете мъж, с когото ще бъде невъзможно да обичате някой друг
Снимка: istock/ Guliver

Обичайте някой, който ще ви уважава, ще ви кара да се променяте, защото това ще означава, че израствате като личност. Този, който ще ви обича не само заради това какви сте, но и заради това, в което можете да се превърнете – по-добра версия на себе си.

Изберете човек, за когото ще бъдете толкова важни, колкото и той за вас. Обичайте някой, който ще ви осигури подкрепа в трудни моменти, който ще вземе нещата в свои ръце, когато ръцете ви падат от умора. Който никога няма да се откаже от вас, въпреки трудностите по пътя ви. Някой, който ще бъде истински във всяка една секунда.

Обичайте този, който ще остане въпреки всичките ви вътрешни противоречия. И не просто ще остане при вас, но съзнателно ще избере вашата страна, за да ви помогне в битката. Стремете се да срещнете човек, който затваря очите си за вашата тъмна страна и прави ярката част от вашата личност да блести още по-силно. Бъдете с този, които ще ви мотивира, ще ви напомни за силните ви страни в онези моменти, когато ще се чувствате слаби.

Обичайте този, който ще стане за вас източник на вдъхновение за раждането на нови мисли и чувства. Този, до когото ще се развие не само умът ви, но и сърцето ви.

Обичайте някой, който ще ви уважава, ще ви кара да се променяте, защото това ще означава, че израствате като личност! Отдайте се на човек, който ще се възхити на вашия разцвет. На някой, който ще ви обича не само заради това кои сте, но и заради това кои можете да станете!

Не се примирявайте с по-малко! Продължавайте да изследвате себе си, продължавайте да се опитвате и да се борите за сърцето в гърдите си. Продължавайте да се развивате и да се грижите за вашите нужди, продължете да изследвате вашите желания. Когато дойде време, в живота ви ще разцъфти любовта. Тогава най-накрая ще разберете защо е трябвало да почакате малко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама