Какво е общото между всички жени, магнит за мъжете

  • Какво е общото между всички жени, магнит за мъжете
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.02.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всяка от нас има по една приятелка, която печели мъжа още от момента на запознанството. И то без никакви усилия. Сякаш си служи с магия, за да привлече противоположния пол към себе си. И мъжете се интересуват от нея, наистина. Готови са веднага да влязат в ролята на галантни джентълмени, за да впечатлят своята дама. Но това не е повод за ревност сред другите жени. Просто в нея има нещо специално, което привлича господата.

Истината е, че тя не е някакво приказно създание с магически сили. Нито е нимфа или преобразена русалка. Тя също има недостатъци. А специалното около нея всъщност не е толкова специално. То е много просто, но гениално. 

Когато искаме да спечелим някого, без значение дали е мъж или жена, най-лесният начин е да се интересуваме от него. Когато задаваме много въпроси, човекът отсреща се чувства специален, обгрижван и важен. Но е важно това, което питате, наистина да ви интересува. Без преструвки. Без излишни ласкателства.

Грешката на много жени е, че крият интереса си. Може би защото се страхуват от отхвърляне или мислят, че е по-добре да запазят мистерията, както са ги учили майки, баби, лели и т.н.

Истината е, че когато човек умее да бъде себе си, той много по-лесно и безпроблемно комуникира с останалите. Така те приемат проявения интерес като приятно гъделичкане на егото, започват да искат все повече от този сладък гъдел и съответно да търсят все повече компанията на онзи, който ги е накарал да се почувстват по този начин.

Толкова е просто!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.