Какво издава поведението му след секс


Какво издава поведението му след секс
Снимка: iStock/Guliver

Поведението на мъжа след секс говори много за него и отношенията между двамата. Всеки има своите особености, но ето някои подсказки, които хвърлят повече светлина след секс.

Ако веднага след секс мъжът заспива, то това може да се прости. Един-два пъти, защото ако здравият сън на мъжа е по-важен от любовта към жената, която в този момент има нужда от прегръдка и мила дума, значи любовта му е слаба. Дали точно към тази жена или изобщо е слаб в любовта, е друг въпрос.

Ако веднага след секс той е в страхотно настроение – весел, остроумен и готов да говори за всичко – смятай, че ти е провървяло! Ако имаш нужда от живот, изпълнен с приключения. В леглото си имаш Артист, за когото животът е една прекрасна игра.

Гладен като вълк – това е напълно разбираемо. Изчерпана е много енергия, която трябва да се навакса. Но ако приготвянето на яденето в неговите представи е единствено задължение на жената, то от съвместния им живот тя може да очаква много задължения и малко празници.

Ако запали цигара, а после започне да провежда делови разговори, то вие ще сте една защитена жена. Но тази стена може да ви се стори прекалено дебела и висока в един момент. Друго тълкуване на пушенето след секс е, че той иска орални ласки от партньорката си.

Ако след секс веднага се втурне към банята, най-вероятно няма достатъчно доверие на партньорката си и не я възприема много сериозно.

Някои мъже започват да разпитват жената дали ѝ е харесало, това означава, че го притеснява недоизказаното от нейна страна и че би искал да бъде по-близък с нея. Или пък просто си проси похвали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама