Ключът към добрите отношения е добрата и искрена комуникация


Ключът към добрите отношения е добрата и искрена комуникация
Снимка: iStock/Guliver

Той ще произнесе всички думи, които искате да чуете. За известно време дори ще се чувствате като кралица и ще бъдете на седмото небе от щастие. Но знайте, всичко, което казват такива хора, е лъжливо и измамно. В сърцето им няма любов. Те не са искрени.

От време на време всички се запитваме: Обича ли ме наистина? Или се преструва, че ме обича? Следователно няма да е излишно внимателно да изучаваме знаците, които показват дали чувствата на нашия избраник са искрени или просто му е удобно с нас.

Реалните взаимоотношения изискват много: готовност за работа върху тях и усилия, истински емоции и изключителна честност.

По ирония на съдбата, най-чистото и прекрасно чувство в света, любовта, е доста лесно да се фалшифицира. И се превръща от източник на радост и щастие в предателство, примитивна употреба както физически, така и психологически.

Да, възможно е измамник да получи тялото ви чрез красиви думи и трикове, но той никога няма да спечели душата ви.

Лесно е да кажем и чуем „Обичам те“. Но не всеки човек, който го произнася, всъщност усеща това истинско чувство. Хората могат да ви манипулират и да ви убедят в тяхната лоялност по най-безсрамния начин, докато преследват единствената цел – да не ви загубят, защото не искат да са сами или просто им е удобно с вас.

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ТРЕВОЖНОСТТА В ЕДНА ВРЪЗКА

Ето как да разберете, че той не ви обича истински:

Не познавате приятелите и семействата си

Ако от началото на връзката вече са минали няколко месеца и той все още ви „скрива“ от приятели и роднини, това може да означава само едно: той не вижда бъдеще с вас. Ако и двамата дори не мислите да се представите взаимно в средата си, тогава има и обяснение за това: няма истинска привързаност между вас.

Нищо не се е променило в живота ви

Любовта е изключително усещане. Всеки ден, всяка минута е нещо различно. Ще научите нещо ново, ще откриете нов свят на емоции и удоволствие. Ако времето на връзката ви не се различава от дните, когато сте били сами, просто няма любов между вас. Нищо не се е променило. Това не е истинска връзка, това не е Любов. Когато обичаш, всичко се променя.

Почти не общувате

Ключът към добрите отношения е добрата и искрена комуникация. Той трябва да е напълно честен с вас, ако ви обича. Ако едва си спомняте последния път, когато сте разговаряли сърдечно помежду си, разкривайки своите тайни и без страх да изглеждате уязвими, значи не сте обичани. Трябва да знаете какво се случва в живота на партньора ви, в противен случай какъв е смисълът от такава „връзка“?

Говорете, веселете се, смейте се. Тези сладки моменти свидетелстват за самата истинска любов. Всичко друго е лъжа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама