Когато спрете да търсите любовта, тя сама ви намира


Когато спрете да търсите любовта, тя сама ви намира
Снимка: iStock

Любовта ще те намери, когато най-малко го очакваш. И тя ще те промени в най-красивия смисъл.

Всички трябваше да изпитваме онзи особен копнеж по любовта, трябваше да страдаме и да се питаме постоянно кога най-накрая ще я намерим. Но най-важната тайна на любовта е, че тя се появява, когато спрем да я търсим. И това обикновено се случва, когато извършваме ежедневните си дейности, живеем обичайния си живот и се чувстваме напълно щастливи хора.

Любовта целенасочено ще се стреми към вас, без дори да подозирате - просто се наслаждавайте на сиянието на вашата усмивка и обгръщащата топлина на сърцето ви.

Любовта изведнъж ще избухне там, където дори не сте се сетили да погледнете. Ще я намерите в очите и ръцете на онзи човек, за когото дори не сте мечтали. Но щом тя ви намери, ще разберете, че сте се срещнали с наистина неустоима сила - мощна, променяща живота ви и влияеща на всичко, което ви се случва и което ще ви се случи.

Любовта понякога е тиха, а понякога силна. Тя създава хаос и ви дава мир. Чувството е, че е толкова лесно да обичаш, колкото да дишаш. То прониква и си проправя път към всички уязвими места; прониква във вас като лъчите на слънцето и ви кара да цъфтиш. Тя подхранва душата ви, сливайки заедно всички фрагменти от раненото ви сърце.

Любовта, ако е безупречно истинска, чиста и искрена, ще приеме вашите минали хобита и грешки, които сте направили преди да се срещнете с истинската й форма. Когато тя ви намери, всичките ви въпроси ще изчезнат. Ще бъдете сигурни, че именно тя е тази магия, която сте чакали и търсили цял един живот.

Любовта иска да вижда само най-добрите прояви на вашата личност, изтривайки сълзите ви с нежност и карайки ви да ставате по-силни и по-добри. Тя обича всички онези крехки и сложни части, от които сте съставени.

Любовта ще ви намери, когато най-малко го очаквате. И тя ще ви промени завинаги!

Любовта не идва да ви направи половината от цялото. Любовта е умножение на две цели числа. Любовта е увеличение на това, което вече съществува.

Затова спрете да търсите и копнете за любов, защото любовта вече е там някъде, на път към вас. Тази специална любов беше създадена за вас и само за вас. Тя със сигурност ще ви намери.

Склонни сме да намираме това, което търсим, когато спрем да го търсим.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама