Колкото повече си играете с една истинска жена, толкова по-бързо тя ще загуби интерес


Колкото повече си играете с една истинска жена, толкова по-бързо тя ще загуби интерес
Снимка: iStock

Няма да ви лъжа - има момичета, които обичат игрите. Момичета, които ще бягат след вас, когато се опитате да избягате от тях. Има момичета, които ще полудеят за вас, в момента, в който започнете да се преструвате на труднодостъпни.

Момичета, които са щастливи от факта, че трябва да се състезават за вашето внимание с други жени и момичета, които са готови да направят всичко необходимо, за да ви накарат да ги изберете. Момичета, които харесват драмата и преследването.

Има момичета, които нямат нищо против да харчат енергията си, за да се опитат да стигнат до същността на вашата личност.

А има и момичета, които знаят цената си и никога няма да позволят на някой да ги унижава. И има някои неща, които трябва да знаете за тези момичета!

Първото и най-важното - те не са момичета, а истински силни жени!

Зряла жена, която знае какво иска и не е готова да се примири с нищо по-малко. Самодостатъчна жена, която има своите стандарти, които няма да понижи за никого. Независима жена, която няма нужда от някой, който да я накара да се чувства ценна.

Тя не се занимава с модерни правила за запознанства. Тя не играе на игри или игнорира момчета, за да привлича вниманието им. Така че, ако се опитате да я поведете, ако се опитате да объркате главата й, няма да я накарате да ви обича още повече. Няма да я накарате да се влюби лудо във вас и със сигурност няма да я накарате да ви преследва.

Вместо това ще направите напълно обратното. Ще я прогоните!

Колкото повече тя трябва да чака да отговорите на съобщенията ѝ и да ѝ се обадите, толкова повече ще я отдалечите от себе си. Не, това няма да я накара да се замисли къде се намирате и няма да я накара да полудее от ревност.

Вместо това, това ще я накара само да се откаже от вас – защото ще изгуби желанието да е с човек, който не може да я оцени.

Колкото повече играете с нея, толкова по-бързо ще загуби интерес! Не, тя няма да се надява, че вие сте този, който ѝ се обажда, когато телефонът ѝ звъни. Тя ще блокира номера ви и ще забрави, че някога сте били част от живота ѝ.

Ще губите тази жена все повече и повече с всяка безсънна нощ, която прекарва в очакване да ѝ се обадите. С всяка лъжа и празно извинение, в което тя уж е повярвала.

Ще я накарате да губи все повече и повече интерес всеки път, когато започне да усеща, че се отнасяте към нея като към втори избор и резервен план. Всеки път, когато я сравнявате с други момичета и всеки път, когато я карате да чувства, че тя не ви е достатъчна.

Какво очаквате? Че ще се примирява с това да си играете с чувствата ѝ? Не, една силна и истинска жена никога няма да го позволи!

Само защото тази жена ви харесва, това не означава, че ще проси вашата любов. Това не означава, че тя е готова да се примири с всичките ви глупости и ще мълчи за всичките ви грешки. Защото колкото повече си играете с нея, толкова по-бързо ще я загубите!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама