Мокри сънища ли каза? Те са ми любими!


Мокри сънища ли каза? Те са ми любими!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Защо сънуваме мокри сънища? Дали те са само игра на подсъзнателно ниво, основана върху мечти и скрити желания или са просто предупреждение? Има два основни вида еротични сънища: първите са тези, в които сънуваме, че правим секс и това отразява именно скритите ни и неизпълнени наяве сексуални желания, а вторите са сънища-символи, които обикновено преживяват предимно хората с консервативен дух. Мокрите сънища са нещо напълно нормално и са се случвали на всеки.

Така че не изпитвайте срам или неудобство, ако някой ви каже, че не ги намира за нормални. Някои хора, които ги сънуват си признават и такива, които също ги сънуват, но не си признават. Разликата е в самите хора, наистина няма нищо срамно, жалко е разбира се, ако само сънувате, а в действителност нищо от съня не ви се случва, а си остава само недостижим блян.

По принцип сънищата се тълкуват много трудно. Това, че сънувам сънища със сексуално съдържание, не означава, че съм перверзна и трябва да се срамувам от себе си. Напротив, те изразяват моята сексуалност по много прост и лесен начин, който не вреди на никого. А и няма нищо по-прекрасно от това да съчетаваш две удоволствия в едно, а именно това на съня и на задоволеността от сексуалния нагон в него. Има различни тълкувания за това какво означават и дали са признак на нещо конкретно.

Според Фройд, случайни сънища няма и те категорично са израз на скритото ни подсъзнание, особено що се отнася до секса. Това обаче е доста спорно, тъй като има голямо значение какво точно представлява еротичният ви сън. Понякога, когато сънувам неопределена сексуална сцена и изпитвам оргазъм на сън, най-вероятно наистина става въпрос за липса на задоволителни сексуални контакти в реалния живот. Но за щастие това не ми се случва често. Най-често срещано е при тийнейджърите, жените, които не са задоволявани от партньорите си и при хора, които от дълго време не са имали сексуален контакт.

Еротичен сън с непознат мъж най-вероятно е израз на скритото ми желание за разнообразие и нови похождения. Хубавото е, че мокрите сънища не са в графата „изневяра“ и не е нужно да се чувствам гузно, нито да бързам да споделям на половинката си и да си мисля, че това може да го обиди или засегне. Някои тълкуват мокрите сънища с непознат като знак, че човек все още търси себе си и не е наясно с желанията си, не само на сексуална тематика, но и в останалите аспекти на живота. Моето тълкувание е съвсем различно. За мен мокрият сън е нещо съвсем нормално в днешния забързан свят. Няма значение дали си мъж или жена. Важното е да се чувстващ удовлетворен, та макар и само в съня.

Мокрите сънища с нестандартен сюжет – например тройка или секс с жена, най-вероятно са израз на нереализирани сексуални желания. Сексуалният контакт с известна личност, по която си падате сексуално, също би могъл да бъде израз скритите ви копнежи, които е доста по-трудно да се реализират на живо.

Еротичните сънища, в които не просто получавам оргазъм, а имам дълбоки емоционални преживявания, които ме карат да се чувствам щастлива и изпълнена с любов, са най-запомнящите се и разтърсващи.

Тълкуването на еротичните сънища е почти невъзможна мисия, защото те могат да бъдат породени от всевъзможни причини и поводи. Това, че съм сънувала, че правя секс с някой познат, не означава непременно, че съм луда по него или пък влюбена. Важно е да се прави разлика между сънища, в които има сексуална сцена, без това да носи наслада и такива, в които се изпитва огромна възбуда, която е последвана от силен и мощен оргазъм.

Вместо да се срамувате и да чувствате вина, след като сте сънували еротични сцени, по-добре се насладете на интересния момент и след това се сещайте с усмивка за него. Все пак сутринта е по-свежа и интригуваща, след като сте били в плен на мокрите си фантазии.

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама