Обърнете внимание на тези 3 неща при запознанството с мъж


Обърнете внимание на тези 3 неща при запознанството с мъж
Снимка: iStock/Guliver

Много често жените правим някои абсолютно безсъзнателни грешки, когато се запознаваме с мъже. Започвате да излизате с някого, отношенията започват да се развиват и след време, когато приключат цветята, бонбоните и всички онези сладникави моменти, разбирате, че това не е вашият човек. Отново се запознавате с някого, но резултатът накрая пак е същият. И сега е важно да си зададем въпроса: "На какво всъщност трябва да обръщаме внимание още в самото начало?"

1. Обърнете внимание как прекарвате времето си заедно. Какво правите, имате ли разнообразие?

Или се повтаря едно и също - излизане с приятели, секс, после работа, след което това отново се повтаря. Обърнете внимание за какво най-често говори, какви са разсъжденията му, какво най-често е настроението му? Негатив или позитив е? Ако край вас е някакъв унил човек, който зацикля върху проблемите и постоянно недоволства от нещо, той просто избира да се фокусира над негатива и неглижира позитива. Защо за вас е важно това? Защото е твърде вероятно във времето това да се насочи върху вас. Да се фокусира по-скоро върху вашите негативи, неуспехи. Ще сте в позиция на постоянно утешаваща, дори когато вие имате нужда от утеха.

КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕМ РЕВНОСТТА ОТ МИНАЛОТО

2. Обърнете внимание на парите

Тук не говорим за меркантилност. Но ако става въпрос за това, че той е вече на 30 години, но продължава да живее с мама и тати, защото е по-лесно, за да не плаща квартира, да не поема отговорност за себе си, това трябва да изостри вниманието ви. Дори ако ви каже, че не го е направил до сега, защото не е намерил подходящата жена, за да се отдели, това не е така. Мъжът не се отделя, не взема живота си в ръце заради жена, а заради самия себе си. За да може, имайки жена до себе си, да засвидетелства грижа и подкрепа. Това би бил мъж, който би искал да живеете заедно с неговите родители/или вашите/, за да ви бъде по-лесно. Червен светофар!

3. Обърнете внимание на това какви са отношенията със семейството му

Помага ли с нещо, ако е нужно на родителите си, как се отнася с братята, сестрите си? Обърнете внимание и на това, ако сте дълго време заедно, но той не ви запознава със своето семейство. Ако той няма добри отношения с най-близките си хора, несъзнателно може да пренесе това негово разочарование, недоволство, озлобление и във вашите семейни отношения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама