Най-честите препоръки при орален секс


Най-честите препоръки при орален секс
Снимка: iStock/Guliver

Става дума за съвети, засягащи „силния пол”. Налагат се просто, защото той няма физиологията и чувствителността на „по-слабия пол”.

1. Не мислете, че тялото на всяка жена е едно и също

Лесно е да се предположи, че ако мъж успешно е насладил една вагина, той ще угоди на всички. Не, това е грешен начин на мислене. Всяка вулва харесва нещо различно, както казват различни специалисти и сексуални педагози. Не мислете, че това, което е работило с последната ви партньорка, ще проработи и с настоящата, или че има някакъв умопомрачителен трик, който работи при всички.

2. Питайте какво харесва партньорът ви

Комуникацията е от съществено значение във всички аспекти на секса, включително удоволствието. Преди да правите секс или по време на целувка, трябва да кажете на партньорката какво искате да правите и да попитате дали тя го иска. И моля ви, не мислете твърде дълго. Ще бъде достатъчно нещо простичко като „Искам с езика, докато не изкрещиш. Харесва ли ти?".

3. Не забравяйте за пръстите

Езикът може да е звездата на шоуто, но пръстите са най-добрият поддържащ актьор. Струва си да използвате ръцете си, за да галите гърдите, бедрата, стомаха и задните части или да държите бедрата. Струва си да използвате пръстите си, за да отворите срамните устни и да получите по-директна стимулация на клитора, уретрата или вагината.

4. Интересувайте по време на процеса

Струва си да попитате партньорката си дали й харесва това, което правите, или пък й харесва нещо друго. По-силен? Или по-мек? Ще бъде по-добре, ако партньорката даде обратна връзка, независимо дали е „по-трудно“, „малко по-наляво“ или „не спирайте“. Необходимо е да слушате и чувате партньорката по време на процеса. Не приемайте това като критика към уменията си, а по-скоро като възможност да се научите как да я довеждате до лудешки екстаз.

5. Твърде дълбоко проникване на езика

Мъжете твърде често обръщат внимание на проникващия секс. Въпреки че въвеждането на езика във вагината може да изглежда изненадващо за всички участващи страни, но такова проникване не е необходимо, за да се прави кунилингус. Всъщност, докато кунилингусът може да обхване всички части на вулвата, жените обикновено го харесват най-много върху или около клитора. Но някои момичета наистина го харесват, така че е най-добре да се обърнете към втората точка и да попитате дали партньорът ви харесва проникването с език.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама