Най-честите секс фантазии на мъжете


Най-честите секс фантазии на мъжете
Снимка: Thinkstock/Guliver

Същността на мъжките сексуални фантазии се крие в това, че те премахват границите и позволяват на мъжа да си представи ситуации, които се случват рядко или никога в реалния живот.

Това дава възможност на силния пол да изследва дълбините на своите желания и да експериментира със съзнанието си.

Оралната любов е често най-желаната фантазия на мъжете, пише "Сънди Уърлд". Сред копнежите на силния пол е не само фелациото, оралното задоволяване на мъжа, но и позата 69, при която партньорите взаимно си доставят удоволствие.

Това е и перфектният начин да се разчупи рутината в леглото и да се възроди страстта и сексуалното желание в една дълга връзка. Жените много добре знаят, че мъжете обожават оралната любов. Затова му я дайте и няма да останете разочаровани, а положените усилия ще ви бъдат отплатени.

В един или друг етап от живота всеки си е мечтал за тройка с още 2 секси момичета, а някои си мечтаят за това цял живот. Често дамите, които участват в половия акт, са лесбиийки, които се отдават на ласки една към друга пред погледа на партньора си.

Изненадващо, но в челната тройка на най-бленуваните секс фантазии е изневярата. Да правиш секс с някой друг зад гърба на половинката си може да бъде едно вълнуващо преживяване, защото е недостъпно и забранено удоволствие. Изневярата често е признак за незадоволеност в сексуално отношение. Щастливият и верен мъж е винаги задоволен в леглото, а ако не получава това, от което има нужда у дома, ще го потърси някъде другаде.

Силният пол е обсебен от женските гърди и буквално иска да прави любов с тях, да се търка в тях, да бъде погълнат от тях, докато достигне до пиковия момент на удоволствието. Дами, това е една фантазия, лесна за изпълнение. Експериментирайте с различни пози, докато намерите най-приятната за вас.

Друга мъжка фантазия на мъжете са доминиращите жени. По-възрастните дами обикновено са с повече опит и по-необуздани в леглото. Силният пол често копнее за жена, която ще разкъса дрехите му, ще поеме инициативата и ще го превърне в нейна секс играчка.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама