Няколко лични неща, които е по-добре да НЕ публикувате в социалните мрежи


Няколко лични неща, които е по-добре да НЕ публикувате в социалните мрежи
Снимка: iStock/Guliver

Най-добрият знак, че имате стабилна връзка е, когато не го докладвате постоянно във Facebook. Семейните терапевти са цитирали няколко лични поста, които дразнят приятелите в социалните мрежи и могат да навредят на взаимоотношенията.

Коментари относно бившите

Да, това е реалността - мнозина продължават да общуват в социалните мрежи с бившите си, защото остават приятели с тях. Всеки си преценява с кого да поддържа връзка и с кого не, но ако го прави публично, това става прекалено. Не е нужно хората да разбират какво ви е мнението за бившите или пък какво си пишете. Дали ще са положителни или отрицателни коментари, най-добре е да си ги кажете лично и да не правите целия свят свидетел на  отношенията ви.

Тънки намеци, които всеки може да разбере

Независимо дали публикувате песен или някаква статия, която е насочена към определен човек, знайте, че има вероятност никой да не ви разбере. А ако пък сте скарани с приятеля си и публикувате някой ядосан статус, има вероятност това да предизвика смях в другите хора. Затова е най-добре тези намеци да си ги правите лично.

КАК ДА СТАНЕТЕ ПО-ЩАСТЛИВИ ЗА МИНУТИ

Интимни постове за вашия партньор

Всички сме запознати с такива двойки: те са като две птици, които са направили любовно гнездо и не спират да се показват на другите, като постоянно украсяват своите страници със сърца и стихотворения. Това са тези, които в момента, в който се събудят, трябва да съобщят на света, че обичат половинката си, че им липсва, макар да не са заедно само няколко часа и по този начин отблъскват приятелите си, а понякога и партньора си.

Психотерапевтът Марша Бергер казва, че двойките, които водят постоянен доклад за личния си живот, съдейки по преживяното от нея, не разполагат с много добра връзка, но често продължават да убеждават себе си и другите в обратното.

Публикации за личните качества на партньора

Да публикувате колко силен, красив или мил е партньорът ви не е толкова приятно, колкото ви изглежда. Както и да пуснете снимки от магазина, където сте му купили нова пижама, а той на вас копринена бельо. Това е досадно, че дори и смешно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама