Ще намерите истинското щастие, когато се отървете от токсичната си връзка


Ще намерите истинското щастие, когато се отървете от токсичната си връзка
Снимка: iStock/Guliver

Връзките трябва да ни правят щастливи. Но какво се случва, когато партньорът ви се държи като шут? Когато всичко, което прави, ви обижда и ви кара да се чувствате като глупачка през цялото време?

Най-важното, което трябва да знаете, е, че е напълно нормално да се чувствате зле и да искате да избягате от тази връзка. Той е този, който има някакви проблеми и напускането му е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си. Знаем, че ще е трудно в началото. Знаем, че ще помислите да се върнете при него. Тогава ще разберете, че той не е този, когото заслужавате.

Ще направите всичко, за да не мислите за него всеки ден и да го забравите. И изведнъж, за една нощ, ще почувствате, че сте се родили отново. Вероятно ще изпитате всички тези неща, през които преминава всяка жена, след като напусне човека до себе си. Ако искате да знаете през какви стъпки трябва да преминете, за да се възстановите, прочетете следващите редове:

Най-накрая дишате

Какво е чувството да дишате отново? Без да се плашите, че той ще дойде и ще ви съсипе деня? Че той отново ще започне да злоупотребява с вас, като ви нарича по ужасни начини? Че ще ви удари? Знаем как се чувствате сега. Имате усещането, че сте се родили отново. И повярвайте ни, след всичко, което сте преживели, това е усещане, на което наистина трябва да се насладите.

Имате куп свободно време

Знаем, че животът ви с него е бил като денонощна работа. Той е искал вашето внимание, нали? И за съжаление, го е получавал, но е злоупотребявал с него. След като го изгоните от живота си, ще разберете, че животът е красив. Ще видите, че всъщност сте били нещастна, когато сте се срещали с него. И сега, след като напуснете тази ужасна връзка, най-накрая можете да мислите за себе си. Затова продължете напред и си дайте нов шанс да се насладите на живота, защото наистина го заслужавате.

3-ТЕ НАЙ-ВАЖНИ НЕЩА В ЕДНА ВРЪЗКА

Имате своите възходи и падения

След като напуснете този човек, ще се изгубите, но това е нормално. Не е лесно да се върнете обратно в живота на необвързаните, защото през последните години някой друг е взимал решенията вместо вас. Сега, когато той вече не е част от живота ви, е време да организирате нещата по начина, по който смятате, че е правилно. Не забравяйте, че вие управлявате съдбата си и никой друг няма право да ви се бърка.

Най-накрая имате контрол над живота си

Малко странно е отново да имате контрол над живота си, нали? Въпреки че той е бил човекът, с когото сте живели, сега усещате някакво освобождаване, някаква лекота. Знаем, че имате чувството, че сте били избутани надолу без никакво предупреждение, но това е моментът, в който ще потънете или ще се научите да плувате!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама