Скъпа, време е да го пуснеш, защото той не те заслужава!


Скъпа, време е да го пуснеш, защото той не те заслужава!
Снимка: iStock/Guliver

Боли, но е жизненоважно. Да се ​​научиш да различаваш кога да държиш на този, който обичаш и кога да го пуснеш.

Боли ви, не спира. Сълзите просто се стичат по лицето ви. Но все пак го направете най-накрая: спрете да мислите за него. Спрете да се измъчвате, да сте обсебени от спомени и съжаления. Нищо не може да бъде променено. Не се връщайте там, където не ви оценяват. Така че просто го пуснете. Сякаш никога не е бил в живота ви. Затворете очи, издишайте и забравете за всичко.

Трудно е да се повярва, трудно е да се приеме. Че времената, когато сте били заедно, вече са минало. Нищо и никой няма да върне миналото щастие и радост. А спомените ви за това колко щастливи мигове сте прекарали заедно и колко страхотно е било, няма да променят нищо.

Никога няма да бъдете заедно: този „филм“ приключи. Не сте първите и не сте последните, въпреки че историята на вашата любов изглежда уникална. Това не е така. Защото тя не беше това, което изглеждаше. Всичко беше лъжа.

Боли, но е жизненоважно. Да се ​​научиш да различаваш кога да се бориш за този, който обичаш и кога да го пуснеш.

Струва ви се, че любовта ви е достатъчна, за да върнете връзката с този човек. Че със сигурност ще разбере всичко, ще се върне, ще ви оцени. Но всичко, което ще постигнете в крайна сметка е да вярвате, че не заслужавате повече. Разбираемо е: в края на краищата за вас в тези минути светлината е заменена от тъмнина, защото осъзнахте, че човекът, който обичате не ви заслужава. Наистина ли искате да понесете цялата тази болка отново? Наистина ли ще продължите да се унижавате, заради него? Не!

Ето защо е време да го пуснете. Не се заблуждавайте и не се надявайте на лъжливи илюзии. Той не беше любовта на живота ви. Той няма да е бащата на бъдещите ви деца, нито човекът, с когото трябваше да споделите живота си. Той изобщо не беше нищо ... само една лъжа, един урок.

Истината е, че той никога не ви е обичал. Истината е, че той вече е напуснал живота ви. И това не се е случило вчера или днес, а много по-рано.

Заслужавате да срещнете човек, който ще ви обича точно толкова, колкото и вие него. Този, който ще се отнася към вас с доброта, състрадание и уважение. Този, който заслужава вашето доверие. Този, който ще се бори за вашето щастие. Мъж, който ще бъде целия свят за вас. И вие за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама