Стойте далеч от мъжете с тези 6 имена


Стойте далеч от мъжете с тези 6 имена
Снимка: iStock/Guliver

Много хора смятат, че името предопределя съдбата на човек. В това има известна доза истина и в следващите редове ще представим мъжките имена, чийто представители не търсят семейна идилия и това не им е приоритет.

Александър

В повечето случаи тези хора трудно могат да се придържат към общоприетите норми и правила. Лесно изграждат кариера и изпълняват своите амбициозни планове, но по някакъв начин семейството не е в приоритетите им. В търсенето на своите идеали не е изключено да бъде женен няколко пъти. Често премисля миналото и пропуснатите възможности.

Владимир

Комуникацията тук може да бъде истинско предизвикателство. Представителите на това име са затворени и с голямо его. Те, също така, могат лесно да бъдат обидени и са склонни да избягват този, който ги е наранил, дълго време.  Изборите, които прави в живота си, са трудни за разбиране от околните. Той не се интересува от мнението им и действа според собствените си очаквания и представи.

ЕТО КОИ СА ОСНОВНИТЕ РАЗЛИКИ МЕЖДУ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ

Иван

Той прави цяло състояние. За него работата е приоритет и често пренебрегва семейството си. Кариерата е най-важна, така че ако сте влюбени в такъв човек, то трябва да свикнете, че винаги ще бъдете на второ място. Нещо повече, Иван не се интересува от това, че ви наранява с работата си, дори не избягва женитбата, колкото се може по-дълго.

Анатоли

Тези мъже често боледуват. Освен това, те са силно зависими от жените в живота си – майка, баба, сестра. С други думи постоянно са под подчинение и трябва да свикнете, че не вие командвате, а свекървата ви. Много жени не биха били щастливи с такива мъже и затова често представителите на това име са самотни.

Валентин

Той никога не се стреми да бъде лидер. Ако съпругата му иска да командва вкъщи, няма нищо против. Накратко казано, те пропускат всичко "през просото" и са наистина големи пердета.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕТЕ ФАЛШИВИТЕ ПРИЯТЕЛИ

Валери

Тези мъже живеят в подчинение. Нещо повече – на тях им харесва да се подчиняват. При тях единствената жена ,която може да ги контролира, е съпругата им. Биха направили всичко, за да задоволят всяко нейно желание, което не винаги е хубаво. Да, добре е да се съобразява с нея, но пък не винаги жената е права и поради тази причина може цялото семейство да пострада.

Разбира се, всеки човек е индивидуален и ако имате половинка с това име, то просто бъдете щастливи. Всяка една черта на характера е поправима, стига да е в името на любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама
Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


 • Българските книги, които всяка жена...
  Българските книги, които всяка жена трябва да прочете

  Дори да не сте голям фен на прелистването на страници, факт е, че четенето на книги може да направи чудеса за нашите умствени способности, настроение и чувства. В случай, че се нуждаете от малко вдъхновение, ето няколко книги на български автори, които определено си заслужават! „Пътуване към себе...

 • Това ли ще е „Ергенът” във втори сезон?...
  Това ли ще е „Ергенът” във втори сезон? (СНИМКИ)

  Първият и доста успешен сезон на „Ергенът” свърши само преди няколко дни, а всички вече са вперили поглед към бъдещето и по-конкретно към втория сезон на риалити формата. И тъй като кастингите за самотни дами пък вече вървят с пълна сила, в социалните мрежи валят догадки кой ще е вторият красавец, който...

 • Хороскоп за тази седмица, 23-29 май...
  Хороскоп за тази седмица, 23-29 май

  Овен През тази седмица търпението и трудът, както и пълното спокойствие и контрол над емоциите ви, ще са най-важната ви задача. Най-добре се абстрахирайте от проблемите на другите, за да запазите нервната си система. В сряда ще имате много интересни идеи за решаването на семеен проблем. Не се колебайте...

 • Седмичен любовен хороскоп за 23-27...
  Седмичен любовен хороскоп за 23-27 май

    Овен Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети. Телец Неочаквано развитие в любовния живот на Телците ще настъпи в края на...

 • Виц за днес, 23 май...
  Виц за днес, 23 май

  Семейство Петрови си пият кафето. По едно време съпругата пита мъжа си: - Не забелязваш ли днес нещо особено у мен? Съпругът внимателно се вглежда и казва: - Имаш нова прическа? - Не! - Нова пола? - Не! - Да не би да имаш рожден ден? - Не! - Може би, днес е годишнината от нашата сватба? -...

 • Хороскоп за днес, 24 май...
  Хороскоп за днес, 24 май

  Овен Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави, всичко е поправимо. А вие дори нямате сериозни проблеми. Телец Страхът не е добър съветник. Така се ограничавате да разберете какво точно може да се случи, а то вероятно не е толкова лошо, колкото го рисува въображението ви. Късметче...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама