Стойте далеч от мъжете с тези 6 имена


Стойте далеч от мъжете с тези 6 имена
Снимка: iStock/Guliver

Много хора смятат, че името предопределя съдбата на човек. В това има известна доза истина и в следващите редове ще представим мъжките имена, чийто представители не търсят семейна идилия и това не им е приоритет.

Александър

В повечето случаи тези хора трудно могат да се придържат към общоприетите норми и правила. Лесно изграждат кариера и изпълняват своите амбициозни планове, но по някакъв начин семейството не е в приоритетите им. В търсенето на своите идеали не е изключено да бъде женен няколко пъти. Често премисля миналото и пропуснатите възможности.

Владимир

Комуникацията тук може да бъде истинско предизвикателство. Представителите на това име са затворени и с голямо его. Те, също така, могат лесно да бъдат обидени и са склонни да избягват този, който ги е наранил, дълго време.  Изборите, които прави в живота си, са трудни за разбиране от околните. Той не се интересува от мнението им и действа според собствените си очаквания и представи.

ЕТО КОИ СА ОСНОВНИТЕ РАЗЛИКИ МЕЖДУ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ

Иван

Той прави цяло състояние. За него работата е приоритет и често пренебрегва семейството си. Кариерата е най-важна, така че ако сте влюбени в такъв човек, то трябва да свикнете, че винаги ще бъдете на второ място. Нещо повече, Иван не се интересува от това, че ви наранява с работата си, дори не избягва женитбата, колкото се може по-дълго.

Анатоли

Тези мъже често боледуват. Освен това, те са силно зависими от жените в живота си – майка, баба, сестра. С други думи постоянно са под подчинение и трябва да свикнете, че не вие командвате, а свекървата ви. Много жени не биха били щастливи с такива мъже и затова често представителите на това име са самотни.

Валентин

Той никога не се стреми да бъде лидер. Ако съпругата му иска да командва вкъщи, няма нищо против. Накратко казано, те пропускат всичко "през просото" и са наистина големи пердета.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕТЕ ФАЛШИВИТЕ ПРИЯТЕЛИ

Валери

Тези мъже живеят в подчинение. Нещо повече – на тях им харесва да се подчиняват. При тях единствената жена ,която може да ги контролира, е съпругата им. Биха направили всичко, за да задоволят всяко нейно желание, което не винаги е хубаво. Да, добре е да се съобразява с нея, но пък не винаги жената е права и поради тази причина може цялото семейство да пострада.

Разбира се, всеки човек е индивидуален и ако имате половинка с това име, то просто бъдете щастливи. Всяка една черта на характера е поправима, стига да е в името на любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама