Свалете розовите очила и помислете дали да вярвате на всички тези мъжки лъжи


Свалете розовите очила и помислете дали да вярвате на всички тези мъжки лъжи
Снимка: iStock

Мъжете често правят грешки във връзките си, които жените изобщо не харесват. Затова понякога те лъжат за нещо малко, което е една от „тайните“ на успешния брак. Понякога такава лъжа е безобидна. Но не винаги...

Представяме ви най-често срещаните лъжи, които жените могат да чуят от мъжете си. Ако вашият партньор се опитва да ви излъже по този начин, в повечето случаи не трябва да изпадате в паника. Най-вероятно това не означава, че той не ви обича и не се интересува от вас. Той просто вярва, че понякога сладката лъжа е по-добра от горчивата истина. Но, разбира се, не всяка измама заслужава прошка.

1. "Не забелязвам други жени освен теб"

Нека бъдем честни, когато влизате в една връзка, това изобщо не означава да станете слепи и това се отнася както за мъжете, така и за жените. Хвърлянето на поглед върху друг човек не е престъпление и ако понякога партньорът ви гледа други жени, не бързайте да го обвинявате, че не се интересува достатъчно от вас.

Това просто означава, че той обръща внимание на нещо хубаво в друга жена. Така е заложено в природата. Вие не хвърляте ли поглед на други мъже?

2. "Не, не гледам порно"

Нека бъдем честни, повечето от нас са гледали „видеоклипове за възрастни“ поне веднъж в живота си. Любопитни тийнейджъри или самотни мъже, или отегчени момичета, или двойки, които искат да съживят сексуалния си живот...  В същото време не трябва да се притеснявате от факта, че партньорът ще иска да опита всичко, което види в подобни филми. Проучванията показват, че повечето от това, което мъжете виждат във филмите за възрастни, остава само в техните фантазии.

НЯКОЛКО ПРИНЦИПА НА ПРОДУКТИВНАТА САМОТА

3. "Обичам да прекарвам време с родителите ти"

Всъщност с тези думи той иска да ви каже следното: „Родителите ти не са толкова лоши, но ако мога да избера, не бих прекарал твърде много време с тях.“ И това е съвсем нормално, защото в присъствието на родители и на други хора трябва да бъдем сдържани. В тази ситуация не можем да си позволим напълно да се отпуснем, както например в компанията на приятели.

4. "Не искам да бързам"

С други думи: „Не съм готов за сериозна връзка и бих искал да се срещаме без задължения.“ Когато мъж каже, че не иска да се втурне в нещо по-сериозно, това обикновено означава, че се интересува от вас, но само в случай, че остави вратата отворена.

Понякога може да значи, че той наистина не е готов за прекалено сериозна връзка, но ако ви обича и държи на вас, това бързо ще се промени. Просто почакайте малко и не го притискайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама