Все още има време да влезете във форма!


Все още има време да влезете във форма!
Снимка: Pulse Fitness & Spa

Великденските празници отминаха и богатите трапези останаха зад гърба ни. Слънцето  все по-често ни напомня, че лятото наближава и идва времето за плаж, море, летни партита, ефирни рокли и да..времето да носим бански костюм.

Да, дами! Знаем, че не всички сме богопомазани да имаме супер тела целогодишно. За тези, които качват килограми само минавайки покрай отворен шоколад, не се притеснявайте. Все още има време да влезете във форма. Няма място за паника и драма!

Всичко е възможно с Pulse Fitness & Spa! Те винаги са готови да ви подадат ръка, за да се чувствате и да изглеждате добре. В крайна сметка няма време да изпадате в депресия. Сега е моментът да действате!

Обектите на Pulse Fitness & Spa са на ключови локации в столицата. Всички знаем, че тренировките във фитнес залата са част от процеса на отслабване. В техните фитнеси ще намерите богат асортимент от десетки уреди за всяка мускулна група. Разполагат с просторни кардио зони с бягащи пътеки, крос тренажори, колела и набиращите популярност Stair Master, Air Bike и извита пътека. Човек да се чуди на какво да се качи!

Ако имате колебания относно вашата тренировка, то треньорите им са винаги готови, да ви подадат ръка в този момент. Те ще бъдат верен спътник и помощник във вашето фитнес приключение.

В случай, че фитнесът не ви е любим, то можете да пробвате различните им групови тренировки – пилатес, канго джъмпс, йога, P.BoxX, спининг, танци и много други. Избор голям! Трябва само желание и воля!

За награда от добре свършената работа в залата, можете да се отдадете на релакс в СПА зоните им. Парна баня или джакузи след тренировка – Божествено!

Момичета, най–важното е да се движим и да водим балансиран здравословен начин на живот. Така няма да имаме проблеми как ще изглеждаме по бански или в онази лятна или новогодишна рокля. Ще сме във форма целогодишно.

За да стане още по-голяма вашата усмивка, ще ви споделим, че всичко изброено по-горе, можете да имате само срещу 46 лв на месец. Дамската карта на Pulse Fitness & Spa ви дава ежедневен достъп от 10 до 16 часа, неограничен престой в клуба след вход и достъп до всички обекти. В картата влиза – фитнес, СПА, групови занимания, открит плувен басейн и солариум.

Момичета, не се колебайте! J

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички