За първи път у нас онлайн сетивно преживяване за двойки


За първи път у нас онлайн сетивно преживяване за двойки
Снимка: iStock/Guliver

Отделяте ли качествено време за изграждане на близост с вашия партньор? Искате ли да подобрите отношенията си с него? Позволявате ли си да срещнете наново човека до вас? Да го усетите до себе си по неочакван начин? Можете да направите всичко това, като се включите в онлайн сетивното преживяване за двойки "Свързване".

"Свързване" е създадено специално за двойки и ще се проведе на 29-ти март 2021. От 19:49 сте поканени от уюта на своя дом да тръгнете на пътешествие. Къде ще стигнете заедно зависи от вас самите. Оставете се да бъдете изненадани един от друг.

Всеки от двойката ще получи предварително различни тайни инструкции за участие в пърформанса на своя имейл адрес, който ще остави при закупуване на билета. За пълноценно изживяване е препоръчително да не споделяте съдържанието на писмото с вашия партньор.

Цена на билета за двама: 12 лева.

Купете своя билет оттук: bit.ly/30SezLU.

Място на провеждане: онлайн платформата Zoom.

Участието ви като двойка е през едно устройство, тъй като е важно да споделяте общо пространство.

"В близостта на пространството помежду си те се доближават и отдалечават, сблъскват се един в друг, танцуват вдъхновени, сливат се, изчезват."


Концепция: Габриела Петрова и Величка Джамбазова. Режисьор и артист: Габриела Петрова. Художник: Величка Джамбазова

Габриела Петрова е артист и режисьор, който работи в сферата на сетивните, интерактивни и имерсивни форми. Вдъхновява се от идеята за сцената като вътрешно интимно пространство, в което всеки може да бъде себе си, едновременно свързан с другия. Основател на Inner Theater Company, корпоративен обучител и консултант в полето на уменията за лидерство и работа с хора.

Величка Джамбазова е художник, сценограф и костюмограф. Реализирала е късометражни филми, реклами и музикални клипове и участва в театрални проекти. Вълнува се от съчетаването на умения за работа в театрална и кино среда, както и от възможността да се изгражда емоционална партитура посредством разнородни средства в дигитален контекст.

За повече информация посетете Facebook събитието ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама