Защо на силните жени им е трудно да намерят любовта


Защо на силните жени им е трудно да намерят любовта
Снимка: iStock/Guliver

Много силни и независими жени се оплакват, че им е трудно да срещнат мъж, с когото да имат щастлива и пълноценна връзка. Има няколко причини това да е така.

1. Не те примиряват с всичко

Силните жени имат високи стандарти и дори да харесват някого, който не се отнася добре с тях, те ще си тръгнат. Те не правят компромиси заради някого другиго и знаят с какъв мъж заслужават да бъдат.

2. Не се страхуват да говорят това, което мислят

Те не се притесняват да кажат на някого какво са сторили грешно или да обвинят някого в лъжа. Затова често на тях им се слага етикетът "плашещи", тъй като могат да защитават себе си.

3. Нямат "нужда" от мъж

Те желаят любов и привързаност, но нямат нужда от мъж, за да се чувстват цели. Любовта винаги ще бъде избор за тях: не нещо, което търсят от страх да бъдат сами или да остареят. Те са доволни от живота си, а любовта е сладко допълнение, а не необходимост.

4. Знаят как да продължат напред

Те са научили как да продължат, когато се налага. Те никога няма да бъдат тези, които да молят някого да остане с тях или да искат втори шанс. Те са сигурни, че ще бъдат добре и ще намерят някой по-добър.

5. Не си позволяват да бъдат опция

Силните жени няма да толерират да се отнасят с тях като с опция или да бъде една от многото. Те ценят отдадеността и честността.

6. Те не играят по правилата

В живота или любовта не очаквайте силните жени да следват някакви правила за срещи, които сте свикнали, или да играят сигурно. Те ще ви изненадат с това колко дръзки и смели са. Никога няма да се отдръпнат от нещо, което наистина желаят.

7. Знаят как да се справят с отхвърлянето

Те не се страхуват от думата "не", те са я чували преди и ще продължат да го правят, но това не ги спира. Силните жени получават повече откази, тъй като те всъщност търсят сами това, което искат, вместо да чакат нещата да дойдат при тях. Но отхвърлянията само ги правят по-силни.

8. Те задават трудни въпроси

Те ще попитат тези въпроси, които мъжете обичат да избягват - къде се намират в уравнението, какво се случва във връзката... Силните жени са страстни и любопитни във всички аспекти в живота си и срещите не правят изключение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама
Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама