Знаците, че бившият ви иска да продължи живота си без вас


Знаците, че бившият ви иска да продължи живота си без вас
Снимка: iStock/Guliver

Едно от най-трудните неща за преодоляването на раздялата, е приемането, че човекът, който преди е бил център на вашия свят, не иска вече да бъде част от живота ви. Трудната част е, ако нещата останат неизяснени и не сте сигурни дали да чакате или не.

Въпреки това, знаейки, че бившият ви не ви иска повече в живота си, това трябва да ви подтикне да се придвижите напред, без значение колко е трудно. Ако не го направите, в крайна сметка ще се измъчвате непрекъснато, докато бившият ви ще се наслаждава свободно на новия си живот.

Вижте кои са знаците, които може да ви помогнат да разберете дали трябва да продължите напред.

Той ви казва „уморен съм“ с въздишка

Когато човек се умори от връзката, той няма да има желание да я поддържа повече. Така че, ако бившият ви не иска да се събере отново, и той ви каже, че вече се чувства уморен от всичко, тогава спрете да го притискате.

Бившият ви не полага никакви усилия да се примирите

Ако е минало известно време, а бившият ви никога не полага  усилия, за да ви върне обратно или поне да разберете, че му липсвате, това е ясен знак. Човекът не иска да направи никаква стъпка, която може отново да възвърне обичта ви един към друг, защото той да продължи живота си без вас.

Бившият ви не отговаря на вашите обаждания или съобщения

Това е нормално, ако той не отговаря на обажданията и съобщенията ви дни след раздялата ви. Може бе, той просто се нуждае от време и пространство. Ако обаче след седмици и месеци вашият бивш дори не си прави труда да прочете вашите съобщения в Messenger и никога не отговаря на обажданията ви, тогава е ясно, че човекът не иска да общува повече с вас.

ТЕЗИ ЖЕНСКИ НАВИЦИ ОТБЛЪСКВАТ МЪЖЕТЕ

Блокирате се или той променя мобилния си номер

Когато бъдете блокирани във Facebook и в неговия телефонен указател, това означава, че бившият ви не иска повече да общува с вас. Той може дори да промени телефонния си номер, за да се увери, че не можете да се свържете с него. Когато това се случи, просто приемете решението на човека и спрете да търсите начини за комуникация.

Усилията ви се приемат за даденост

Ако след седмици или месеци все още правите всичко, за да спечелите бившия обратно, но изглежда, че той не го интересува, тогава по-добре спрете. Единственото, което се случва в момента е, че вие изглеждате като глупак. Ако човекът все още ви иска обратно, той няма да ви игнорира дълго време, защото няма да ви приеме за даденост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама