Благодаря ви, приятели, че сте такива, каквито сте


Благодаря ви, приятели, че сте такива, каквито сте
Снимка: iStock/Guliver

В свят, в който нещата могат да станат толкова хаотични само за секунди, свят, в който нещата непрекъснато се променят и няма нищо сигурно, понякога ми идва да се завия през глава и да чакам бурята да отмине. Точно в тези моменти се сещам колко съм благодарна, че имам приятели, които внасят светлина насред цялата лудост.

Това е за най-добрите приятели, които държаха ръката ми, когато бях долу, когато бях сама, когато се чудих накъде да поема. Онези, които видяха, че допускам грешки и въпреки това ме подкрепяха до самия край, а след това ме вдигнаха.

ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ, КОИТО ВИНАГИ НИ ПАЗЯТ ГЪРБА

Това е за моите приятели, които отпразнуваха още една година на тази планета с мен. Всички вие изпълвате сърцето ми и ме карате да се чувствам толкова лека, дори когато всичко в света изглежда сиво!

Това е за онези, които винаги са готови за приключение в града, край плажа или в друга страна. Онези, които пеят в колата с мен, докато вятърът духа косата ми. Тези, с които танцуваме заедно в нощта, докато ни заболят краката. Тези, които тичат из живота ми с хвърчило и рисуват нови истории…

Толкова съм благодарен на всички вас. Вие сте храна за прегладнялата ми душа, носите вълнение, реалност и честност. Благодаря ви за всички сърдечни моменти, които споделяте с мен. За всички онези мигове, в които бузите са ме болели от смях. За това, че винаги се заяждате, за да ме накарате да съм по-продуктивна.

Благодаря ви, че сте такива, каквито сте. Знам, че скоро ще се съберем заедно, слънчевите лъчи ще ни галят и светът отново ще се върти само за нас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама