7 нови сериала, които да започнете да гледате през януари


7 нови сериала, които да започнете да гледате през януари
Снимка: Getty/Guliver Images

Сещаме се поне за няколко чудесни начини, с които можете да релаксирате през януари. Но уви, повечето от тях изискват финанси. Не всеки може да си позволи да ходи на ски или спа, но затова пък всеки може да се отпусне на дивана, гледайки любимия си сериал. Ето защо днес ще ви представим 7 заглавия, които определено си заслужава да проверите!

1. The morning show

Това е един от най-добрите телевизионни сериали за изминалата година с впечатляващ актьорски състав - Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и Стивън Карел. Героите биха били интересни за гледане, дори без някаква забележителна история, но факт – и сценарият е доста завладяващ. Тази поредица разкрива какво се случва зад кулисите на телевизионните предавания и говори за кризата на съвременните медии и движението #MeToo.

2. Spinning out

Това е първото зимно издание от Netflix за 2020 година. Действието проследява живота на Кая - обещаващ фигурист, който получава сериозни травми, бележещи края на кариерата й. Сега, когато е загубила мечтата си да стане звезда, тя започва да работи като сервитьорка в малко местно кафене.

3. Dracula

Поредната нова обещаваща поредица, създадена от Netflix и BBC One. Марк Гатис и Стивън Мофат са част от актьорския състав. Това е доста добър опит за пресъздаване на вампирската класика за Дракула. Поредицата ни връща към 1897 година, когато легендарният кръвопиещ се събужда и започва да всява ужас сред жителите на викториански Лондон.

4. Dickinson

Това е нова продукция на Apple TV - интерпретация на биографията на великата писателка Емили Дикинсън. История за това как един смел млад поет, чиито стихове са напълно различни от цялата съвременна литература и истински оценени години след смъртта й, израства.

5. The Politician

Доста забавен и остроумен телевизионен сериал от Райън Мърфи. Спокойно можем да кажем, че това е комедийната версия на „Къща от карти“. Актьорският състав също е доста впечатляващ - Бен Плат, Гуинет Полтроу, Джесика Ланг, Зоуи Деш и Луси Бойнтън.

6. Der Pass

Страхотно попадение за тези, които обичат детективски истории. Това е австрийско-германска продукция, която разследва поредица от убийства, имитиращи стар езически ритуал. Това, което прави историята още по-интересна, е връзката между главните герои Ели Стокър и опитния детектив Гедеон Уинтър.

7. Modern love

Тази поредица е базирана на историите на истински хора, публикувани в едноименната колона на The New York Times. Всеки епизод е отделна любовна история, която не е свързана с останалите. Въпреки лекомисления тон на сюжета, продуцентите успяха да покажат много важни аспекти на взаимоотношенията. Присъствието на популярни актьори само прави нещата по-интересни - Ан Хатауей, Оливия Кук, Андрю Скот и други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама