Това е заместникът на Слави Трифонов по bTV


Това е заместникът на Слави Трифонов по bTV
Снимка: iStock/Guliver

Вече е ясно кой ще е водещ на новото вечерно шоу на bTV. Телевизията официално обяви, че на мястото на Слави Трифонов ще е Николаос Цитиридис.

"Шоуто на Николаос Цитиридис" тръгва в ефир в понеделник, 27 януари, и ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч.

"Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб, вечерното токшоу ще предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения", казват от телевизията.

"Водещият Николаос Цитиридис впечатли bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Кой е Николаос Цитиридис?

Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата "Валя Крушкина – журналистика за хората". От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна.

Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама