Най-важните въпроси, които да си зададем в края на 2017


Най-важните въпроси, които да си зададем в края на 2017
Снимка: iStock/Guliver

Краят на годината от една страна е много отпускарски период, а от друга точно обратното. През последните месеци често сме под напрежение да свършим всичко накуп, без да пропуснем нещо, за да можем да приключим успешно поредния сезон. Освен това сме заети с планирането и организирането на фирмени партита, срещи с всички приятели преди празниците, пазаруването на подаръци и всичко останало около еуфорията и празничното настроение.

Коледа и Нова Година са времето, в което се замисляме за всичко, което сме успели да постигнем през изминалите месеци и за всичко, което не сме могли да направим.

Ето кои са най-важните оценки, които трябва да направим за живота си през последните 12 месеца точно сега:

1. Какво постигнах?

Разбира се, няма задължителни неща. Няма недостижими цели, но вероятно в края на миналата година сме били един човек, а сега сме друг. Това се дължи на всичко постигнато до момента. Можем да направим списък с всички успехи, което ще ни помогне да си припомним важните моменти.

2. Справих ли се с трудностите?

Всяка година ни среща с определени препятствия, които трябва да преодолеем. В последните дни на 2017 е много полезно да помислим за най-големите трудности, с които сме се справили и как сме излезли от непредвидените ситуации. Това е много полезно и ще ни даде сили и вдъхновение занапред.

3. Чувствам ли се щастлива?

В края на декември един от големите въпроси е свързан с щастието. То е комплексно усещане от любовта в живота ни, от работата, личностното ни развитие, семейството, промените, които преживяваме… Ако сме удовлетворени и готови да се доказваме все повече, то това означава, че годината ни е минала успешно. Ако се почувстваме щастливи, това е добър знак – живеем във вътрешен баланс с нашата личност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама