6 съвета как да се харесате на колегите си

  • 6 съвета как да се харесате на колегите си
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 30.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Не е задължително да сте близки приятели с всички в офиса, но е полезно - за самите вас и за цялостната атмосфера - да имате добри отношения. Работите с тези хора ежедневно, налага ви се да си помагате, зависите от тях и те от вас. Ако ви харесват, това ще улесни значително служебния ви живот.

От Money.com представят няколко начина, подкрепени от научни изследвания, чрез които можете да спечелите симпатиите на колегите си.

1. Бъдете открити

Споделяйте лична информация за себе си. Учени са установили, че хората, които го правят привличат по-голямо доверие от по-затворените личности. Разбира се, не говорим за твърде интимни неща, а по-скоро за интереси, хобита, пътувания и т.н.

2. Научете се да слушате

Не е важно само да прокарате своите идеи и виждания, а и да обръщате внимание на останалите, да показвате, че мнението им ви интересува. 

3. Поставяйте се на мястото на другите

Това не е никак лесно особено ако човекът е съвсем различен от вас. Но така ще успеете да го разберете по-добре и да прецените какво трябва да е собственото ви държание, за да го спечелите на своя страна.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.