Иванка Тръмп дава кариерни съвети на жените в нова книга


Иванка Тръмп дава кариерни съвети на жените в нова книга
Снимка: Getty Images/Guliver

Иванка Тръмп пусна на пазара втората си книга - "Жените, които работят: Пренаписване на правилата за успех".

В нея дъщерята на американския президент Доналд Тръмп и негова съветничка дава съвети на жените за тяхната кариера и как да балансират между семейството и професията си.

"Да се чувствам комфортно, изразявайки себе си като жена изпълнителен директор с деца беше голямо приключение за мен", пише в книгата 35-годишната Иванка.
Тръмп и съпругът й Джаред Кушер, който е главен съветник на президента, имат три деца и до изборите не са имали политически опит. В данъчната им декларация от март те посочват, че притежават поне 240 милиона долара в активи и са бенефициенти на по-голяма бизнес империя в размер на 741 млн. долара. Иванка все още притежава и своя моден бизнес, макар че експерти по етика са я посъветвали да се откаже, за да предотврати конфликти на интереси.
По-голяма част от книгата й е написана преди баща й да бъде избран за президент миналия ноември.
"По време на кампанията, която беше изключително натоварена, преминах в режим на оцеляване: Работех и бях със семейството си, не правех почти нищо друго. Честно, не си позволявах да отида на масаж или пък да отделя време само за себе си. Иска ми се да се бях събуждала 20 минути по-рано, за да медитирам."
Иванка ще дари приходите от книгата си "Жените, които работят: Пренаписване на правилата за успех" за благотворителност. Тя също така реши да не промотира книгата си, за да предотврати негативни коментари, че използва неправомерно влиянието си в Белия дом.

Дъщерята на Доналд Тръмп издаде наръчника за самопомощ "Козът Тръмп" през 2009 г. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама