Коя професия е за вас според месеца на раждане

  • Коя професия е за вас според месеца на раждане
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 29.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Месецът на раждане е много определящ за професионалното ни развитие и често се оказва, че опитваме много и различни неща, в които си мислим, че сме добри, но се оказва, че това не е точно за нас.

Ето кои са подходящите професии според месеца на раждане:

Януари

Родените през януари са борбени и артистични. За тях е подходящо да се занимават с изкуство. Музика, танци или дори спорт. Кариерата им би била успешна с такива начинания.

Февруари

Всички родени през февруари могат да бъдат много успешни лекари, фармацевти или медицински лица. Всичко в тази сфера им се отдава безотказно.

Март

Подходящите професии за всички през март са свързани с литературата. Хора на словото, поети, журналисти, режисьори и други в тази сфера.

Април

Хората от месец април могат да бъдат успешни бизнесмени. Имат нюх за кариерното си развитие и знаят как да изкарват пари.

Май

Страхотно перспектива за развитие на хората, родени през май е свързана с полетите. Подходящи професии са пилоти, летци, стюардеси и всичко свързано с летенето и небето.

Юни

През юни пък се раждат най-много представители на точните науки като физика, химия, математика. Подходящи професии са свързани с изследователската дейност.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.