Най-сексапилните професии са...


Най-сексапилните професии са...
Снимка: iStock/Guliver

Най-сексапилните професии са на танцьор и модел, показва ново изследване, според което 32% от хората възприемат тези две професии като секси. На второ място в класацията са стюардесите (22%) и фитнес инструкторите (12%). Това автоматично означава, че и пикантните фантазии най-често са свързани с хора, упражняващи тези професии.

11% от участниците смятат за секси полицаите, а само 6% посочват медицинските сестри и лекарите. Полицаите и военните са харесвани от 3% от анкетираните, а учителите от 2%.

Икономистите, журналистите адвокатите получават само 1% от вота, колкото имат и продавачките и готвачките. Но каква е реалната любовна активност на работното място. Оказва се, че заетите в сферата на услугите, икономистите и юристите често фантазират на работа, а хората в сферата на търговията се впускат и в любовен романс на служебното място.

73% от жените признават, че са флиртували с колеги, заради което над 43% се стараят да изглеждат добре всеки ден. 37% от дамите смятат, че най-големият враг на сексапила е тежкият физически труд, 7% казват, че сериозните отговорности на работното място могат да окажат негативно влияние на външния вид, а 3% вярват, че умствената работа загрозява.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама
Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама