Безплатен уебинар за стартиране на собствен бизнес


Безплатен уебинар за стартиране на собствен бизнес
Снимка: Thinkstock/Guliver

Кога за последно се чувствахте добре? Кога за последно станахте сутрин, пълен с енергия и страст да се захванете с нещо, което ви носи удоволствие? Кога за последно имахте време за вашето хоби? Кога за последно се чувствахте свободни? Не беше скоро, нали?

Отдавна си мечтаете да стартирате собствен бизнес или да имате още един източник на доходи, освен заплатата. Чувствате, че може да постигнете много повече от това, което правите в момента. Искате нещата да зависят само от вас, а не от другите. Искате да сте по-свободни и независими, но досега все нещо ви е спирало - не е сега моментът, само да се установя на тази работа, да изплатим кредита и тогава. Сигурно сте си задавали и въпроси като “Ами, ако не успея?”, “С какво точно да се занимавам?”, “Трябва ли ми уникална идея?” и “Ще изкарвам ли добри пари, ако работя за себе си?”.

Запишете се на безплатния уебинар (семинар, който се провежда в онлайн пространството) "Как да създадем и изградим бизнеса на мечтите ни”, който ще се проведе на 16 февруари от 19.00 часа. Направете първата крачка към вашите мечти, защото когато променяте настоящето, променяте и бъдещето.

Темите, които ще се засегнат са:

Решението

Идеята

Счетоводно и правно обслужване

Стартът

Планиранe и финанси

Маркетинг, реклама и PR

Франчайз и Мулти левъл маркетинг

Сайтът

Екип и управление

Продажбите

Този уебинар е за всички настоящи служители, които имат идея за собствен бизнес и искат да я реализират; за хора без идея, които се стремят към свобода и независимост, както и за всички собственици на малък бизнес, които искат да изградят страхотен бизнес и да увеличат продажбите и печалбите си.

Запишете се за уебинара тук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама