Cambridge Day: Едни от най-големите професионалисти в преподаването на английски език в Европа споделят опит


Cambridge Day: Едни от най-големите професионалисти в преподаването на английски език в Европа споделят опит
Снимка: Клет България

Издателство Клет България организира специално събитие, наречено Cambridge Day, което се провежда за 15-та поредна година. Събитието обединява преподаватели по английски език, които да обменят опит в онлайн семинар. В два последователни дни, днес и на 12 май, от 13:00 часа, в дигитални уъркшопи и лекции ще се споделя ценно ноу-хау и практики на родните преподаватели по английски език. 

Разнородната програма включва както лектори от България, така и от Cambridge University. Дан Винсънт, Матю Елман, Магдалена Димитрова и Андрей Рашковски са част от имената, които ще вземат участие в семинарите на 11 и 12 май. Самите лекции ще запознаят професионалистите с различни техники на преподаване, когато става дума за дистанционно провеждане на часове, как преподавателите да се справят с по-трудни групи ученици и тънкости при преподаването на език онлайн. 

“Това събитие има дълбоки корени у нас и всяка година учители и професионалисти се събират на едно място, за да обменят опит, да научат за нови практики и похвати в преподаването. Вярвам, че заедно можем да ставаме все по-добри в това, което правим, за да носим още повече постижения и признание за страната ни и да помагаме на децата да сбъдват мечтите си”, каза Владимир Колев, управител на Издателство Клет България. 

Събитието се провежда всяка година от 2006-та година насам, като преди пандемичната обстановка Cambride Day е събирал над 1000 преподаватели по английски език от страната на едно място в София, което го превръща в най-голямото и значимо събитие за преподавателите по английски език у нас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички