CETIN България поздрави лично завършващите студенти в Технически университет – София


CETIN България поздрави лично завършващите студенти в Технически университет – София
Снимка: CETIN България

CETIN България взе участие на традиционната церемония в Технически университет София по връчване на дипломите на завършващите бакалаври и магистри на 30 юли. На събитието присъства Никола Чакъров, Директор „Експлоатация“ в CETIN България, който връчи грамоти на двама магистри (сребърните медалисти Красимир Вачев и Десислава Николова) и двама бакалаври (златният медалист Стоян Маджиров и Радостина Петкова) и ги поздрави за постигнатите отлични успехи със специални подаръци.  

„Това е само началото за вас. От тук нататък сте вие. Ваша е отговорността за развитието ви. Не спирайте да мечтаете и да бъдете будители сред обществото относно новите технологии и как те помагат за развитието му. Успешен път напред!“ – това пожела Никола Чакъров на дипломантите. „CETIN България е нова компания, но нашите професионалисти са с богат опит. Можете да разчитате на този опит, а ние разчитаме на вашата амбиция и желание за професионални успехи“, допълни той.  

Поздрав към бакалаври и магистри отправи и Богдан Динев, Директор „Стратегически технологии и инженеринг“ в Теленор  България. В партньорство с CETIN България двете компании не веднъж са отличавани с престижния сертификат Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.  

Миналата година студенти от техническия университет се присъединиха към CETIN България като част от стажантската програма в „Центъра за наблюдение на мрежата“, а днес те са специалисти в няколкото отдела във фирмата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички