Дневниците на принцесата: Африканската Тайра Банкс


Дневниците на принцесата: Африканската Тайра Банкс

Мислите си, че принцесите живеят само в детските приказки? Те съществуват наистина и още как! В поредицата ни "Дневниците на принцесата“ ще ви убедим, че нито Пепеляшка, нито Бел са литературни образи без еквивалент в модерния свят. След като ви запознахме с повечето очарователни владетелки в арабския свят, днес ще ви представим една от принцесите на Нигерия.

Красивата Кейша Омилана всъщност няма нищо общо с Африка – нито е родена там, нито изобщо е посещавала горещия континент преди да срещне съпруга си. Тя е родена в слънчева Калифорния, дом на още десетки успешни модели, сред които и Тайра Банкс.

Кейша има изключително успешна кариера като модел, ставайки известна с прекрасната си къдрава коса. Всъщност, модният свят я познава като „Момичето на Pantene”, тъй като тя е първият чернокож модел, участвал в рекламна кампания на марката. Докато изпълнява обичайните си работни ангажименти, Кейша съвсем случайно среща своя принц. Макар да не е на бял кон, бъдещият съпруг на красивата манекенка е владетел на съвсем реална държава, за което Кейша разбира години по-късно.

Запознанството на нигерийския принц и чаровната американка е досущ като в приказките! Търсейки поредния адрес за кастинг, Кейша не могла да го открие и се губи. Докато разговаря с агента си по телефона, Кунле Омилана е на бизнес среща в близката сграда. През прозореца случайно вижда Кейша, извинява се на останалите присъстващи и излиза навън,твърдо решен да се запознае с екзотичната красавица.

След като възпитано изчаква да приключи 45-минутния си разговор, Кунле събира смелост и заговаря манекенката, казвайки й, че е най-красивата жена, която някога е виждал. Кейша явно доста се стъписала от думите на принца и бързо отклонила предложение, но слизайки по стълбите към метрото размислила и се върнала. Той все още я чакал, което тя приела като сигурен знак от съдбата.

Двамата влюбени излизали цели 2 години, докато Кунле се реши да й предложи брак. Това се случило точно на Коледа, а за да е пълна романтиката – тогава престолонаследникът й споделил за истинската си „професия”. Месец след това те се врекли във вечна вярност в тесен семеен кръг в Америка, а малко след това вдигнали и кралска сватба в Нигерия. В момента двамата управляват и успешен медиен бизнес, разпределяйки времето си между двата континента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама