Дневниците на принцесата: Мениджър на пълен работен ден


Дневниците на принцесата: Мениджър на пълен работен ден

Надали съществува жена, която в детските си години да не е слушала и чела приказки за принцове и принцеси, да не си се е представяла облечена в пищни рокли и украсена със скъпи бижута...И макар вече да сме големи, продължаваме да се вълнуваме все така силно от любовните истории с щастлив край, в които обикновеното момиче се превръща в изискана принцеса, досущ като Пепеляшка. В поредицата ни „Дневниците на принцесата” вече ви запознахме с невероятните съдби на десетки принцеси от цял свят, а днес продължаваме нашата аристократична обиколка с принцеса Евгения от Великобритания.

Принцеса Евгения е родена в Лондон на 23 март 1990 година и е второто дете на принц Андрю и херцогиня Сара и шестото внуче на кралица Елизабет. Когато е на 6 годинки, родителите на принцесата се развеждат, но се споразумяват за съвместно попечителство, което разделя времето на малката принцеса между майка ѝ и баща ѝ. Изглежда този период обаче е оставил хубави спомени за Евгения, тъй като през 2008 година в свое интервю тя споделя, че родителите ѝ са „най-готината разведена двойка“, а баба ѝ, кралица Елизабет - „една от най-невероятните жени, раждали се някога“.

Само преди няколко дни 26-годишната принцеса Евгения сподели на страниците на Harper's Bazaar какъв всъщност е нейният живот и как преминава един „принцески“ ден. Истината е, че ежедневието на красивата кралска особа изглежда доста напрегнато и съвсем различно от това, което повечето хора си представят!

Денят за принцесата започва в 6.45ч., когато алармата я подсеща, че е време за тренировка. Преди да започне с физическата активност обаче, младата дама прочита всичките си мейли и писма – навик, който тя е наследила от майка си. Тренировката ѝ често е съобразена с метеорологичните условия, тъй като Евгения предпочита да тренира на чист въздух в парка, но понякога се налага да отскочи до близкия фитнес.

В 9 часа брюнетката със синя кръв вече е започнала своя работен ден като мениджър в офиса на галерията за съвременно изкуство Hauser & Wirth. Когато приключи служебните си ангажименти, принцесата разполага с наистина малко време, за да поеме към благотворителните инициативи, с които е ангажирано нейното семейство. Разбира се, има тихи и спокойни вечери, които всички членове на кралската фамилия прекарват заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама