Жена трупа милиони от оформящо бельо


Жена трупа милиони от оформящо бельо

Оформящото и стягащо бельо "Спанкс" е завладяло света и може да се намери в гардероба на почти всяка жена. То е откритие на американката Сара Блейкли, която стана най-младата милиардерка, която сама е натрупала състоянието си, благодарение на идеята си.

41-годишната Сара споделя пред сп. Forbes, че никога не се е занимавала с мода преди това, а просто решава да измисли нещо, което й е нужно, но не е съществува до момента.

След като й хрумва идеята за оформящо бельо, Блейкли изтегля всичките си спестявания в размер на 5000 долара и се заема с проучване в областта. Тя се заема с нелеката задача сама да изработи, пласира и патентова продукта си.

"Думата "Спанкс" беше смешна на всички. Никой не успя да я забрави след това", разказва Сара.

Тъй като няма излишни средства за рекламна кампания или лого, Блейкли прекарва часове в разучаване на маркетинг съвети в интернет и сама се справя със задачата. Не след дълго усилията й биват възнаградени и тя е забелязана от големите играчи на пазара.

"Спанкс" е модерното решение на съществуващия от край време женски проблем с фигурата. Много от големите марки пуснаха свои линии с оформящо бельо.

Дори Опра Уинфри обявява "Спанкс" за свой любим продукт и много от звездите на Холивуд признават, че го носят на червения килим.

Сара Блейкли споделя за успеха си: "Мисля, че парите засилват още повече това, което всъщност си. Ако си задник, ще станеш още по-голям задник. Ако си добър, ще станеш още по-добър. Забавно е да правиш пари, да ги харчиш или да ги даваш", като добавя "Тези 5000 долара бяха добра инвестиция".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама