Кариера с кауза


Кариера с кауза

Tретото издание на "Кариера с Кауза”, първият по рода си форум, посветен изцяло на професионалната реализация в гражданския сектор, ще се проведе на 16 май.

Всички, които желаят да се развиват професионално и да натрупат умения и като доброволци, ще се запознаят с разнообразни, полезни за обществото каузи. От социалната политика, човешките права, здравеопазването, грижата за децата до образованието, туризма, човешките ресурси и екологията – неправителствените организации ще покажат защо дейността им спомага за кариерно и личностно израстване.

Събитието започва в 10ч. и ще продължи до 17ч., а официалното откриване е от 11ч., когато певицата Миленита ще разкаже за своята връзка с доброволчеството. Виктория Юлиянова, главен редактор на Информационния портал за НПО в България, и Мария Петкова, Директор на Фондация „Лале”, ще споделят своя опит в гражданския сектор и какви качества развива. Те ще бъдат представени от двамата водещи на събитието: Любен Георгиев, Председател на УС на Сдружение „РЕ-АКТ”, и Теодора Ангелова, част от екипа на “Кариера с Кауза”.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама