Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+


Теленор предлага всички модели Samsung Galaxy от серия S21 в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+
Снимка: Теленор

Теленор предлага на своите клиенти специална оферта при закупуването на смартфоните SAMSUNG Galaxy S21, S21+, S21 Ultra.

До 23 май (или до изчерпване на количествата) всеки, който се сдобие с устройство от серията Galaxy S21 с тарифен план Тотал Макс и е заплатил в брой или на лизинг, получава в комплект и уникалните безжични слушалки Galaxy Buds+ в черен цвят.

Безжичните слушалки Galaxy Buds+ са първи по рода си безжични слушалки с двупосочен високоговорител, доставящи звук от AKG с богати високи тонове и дълбок бас, адаптивна 3-микрофонна
система за кристално чисти разговори и дълготраен заряд на батерията - всичко това за първокласно аудио изживяване.

Новите моделите на Samsung от серия S разполагат с най-модерния процесор, създаван от Samsung досега, мощност и свързаност на най-високо ниво, впечатляващ дисплей и атрактивен дизайн. Интелигентната батерия, високата резолюция на камерата и още по-голямото пространство за съхранение на файлове и снимки осигуряват на потребителите свобода и адаптивност във всяка ситуация. Galaxy S21 Ultra разполага с четворна задна камера с обновен 108MP сензор, с който можеш да заснемеш 12-битови HDR снимки с 64 пъти по-богат цвят и над три пъти по-широк динамичен обхват, а другите два S-модела идват впечатляваща тройна 64MP про-камера, която прави зашеметяващи снимки независимо от фотографските умения на потребителите, като и двата варианта създават професионално усещане и резултат. Galaxy S21 серията представя мощност на най-високи нива, като разполагат с най-новият усъвършенстван смартфон процесор, интегриран в Galaxy устройство досега - възможности, които поддържат 5G свързаността и Изкуствения интелект в устройството, което ще даде възможност на притежателите му да се възползват по оптимален начин от предимствата на устройството.  

Пълна информация за това и други предложения от Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички