10 неща, които ни правят привлекателни, без да сме красиви


10 неща, които ни правят привлекателни, без да сме красиви
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които в никакъв случай не притежават физическа красота, но ни привличат и са невероятно приятни. На какво се дължи това, коя е тайната на тяхното привличане?

Чувственост

Мнозина смятат, че ако имате "стандартна“ за обществото външност, то вие сте сексуални, но това е голяма заблуда. Това качество изобщо не зависи от външността. Изразява се в самообладание, харизма и увереност в себе си.

Целеустременост

Човек, който се сражава за това, което иска, който с действията си доказва, че всичко в този свят е възможно, не може да не привлича останалите.

Чувство за хумор

Това е една от най-забележителните особености в човек. Чувството за хумор е показател за това до колко интересна е една личност и е залог за успех във всяка компания. То е като стрелата на Купидон – може да срази всички.

Пластика

Колкото и да сте съвършени външно, неумението да владеете добре тялото си ще погуби цялата ви красота. Ако се движите грациозно, без значение дали танцувате добре или имате очарователни жестове – това със сигурност ще украси образа ви.

Увереност

Неувереният глас, смъкнатите рамене, липсата на мнение – това са признаци на непривлекателната личност.

Решителност

Съмненията не привличат и не допринасят за качествени отношения. Решителността трябва да присъства във всичко, започвайки от това какъв сладолед да си вземете до решението в коя държава да живеете.

Интелект

Интелектът не е зубрене в университета, а умението да се разсъждава мъдро. Умението да бъде разбран всеки човек несъмнено очарова и привлича.

Детайли

Един малък детайл във външния ви вид, дори най-незабележим и забавен, може до такава степен да привлече вниманието, че образът ви винаги да остане в нечия памет. Обръщайте внимание на детайлите.

Умението да бъдете интересен събеседник

Става въпрос не само за кръгозора и наличието на собствено мнение, но и за умението да слушате. Не трябва да говорите само за себе си. Необходимо е да се води равностоен разговор, в който вземат участие и двамата.

Свой собствен чар

В света на копията уникалността струва колкото златото. Всеки има своята уникална черта, но не я разкрива, а някои я смятат за недостатък. Именно тя ви прави личност. Бъдете единствени и неповторими.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама