10 неща, описващи хората със силна интуиция и мъдрост


10 неща, описващи хората със силна интуиция и мъдрост
Снимка: iStock

В тази статия ще говорим за един специален тип хора с почти телепатична способност интуитивно да разберат какво мислят другите, какво чувстват и от какво се нуждаят. Те просто разбират живота и това е чудесно! Може би и вие спадате към тези хора, ако отговаряте на следните описания:

1. Интуитивно знаете, че живеете с по-висша цел, която е пряко свързана с пробуждането и трансформацията на собствения ви живот и живота на други хора чрез развитието на колективното съзнание на човечеството.

2. Развивате интуиция и богати знания за живота, произхождащи от времето на вашата младост. Вие сте роден философ и високо духовна личност, а хората около вас често са объркани от несъответствието на вашата възраст и дълбочина на познанието ви.

3. Въпреки че лесно можете да намерите общ език с хората и част от вашето призвание е да им помогнете, все още сте самотни. Вие сте чувствителни към енергията на другите хора, но можете да я възприемате само на малки порции.

4. Младостта ви е била пълна с наранявания, изпитания и други трудности. Разбирате, че всичко това ви е било изпратено не за да ви накара да страдате, а по-скоро да се превърнете в по-добър и разбиращ човек.

ИСТИНСКИТЕ ХОРА СА РЯДКОСТ: АКО ПРИСЪСТВАТ В ЖИВОТА ВИ, ЦЕНЕТЕ ГИ И ГИ ПАЗЕТЕ!

5. Имате безкрайна мисия да подобрите живота си и живота на другите. Вашата мотивация е да определите какво трябва да се поправи и как може да се подобри.

6. Въпреки факта, че можете да се справяте с определени психични разстройства, в крайна сметка сте разбрали, че те са само механизъм за приспособяване към житейските обстоятелства, а не вътрешни проблеми. Осъзнавате, че част от целта ви е да промените подхода на човека към неговото психическо, емоционално, физическо и духовно здраве.

7. Вие сте високо духовна личност, но това няма нищо общо с религията. Вашето призвание в живота е да помогнете на хората да възвърнат властта над силата си. Дори ако използвате за това ученията или принципите на някой просветлен майстор или наставник, вие все още оставате съсредоточени върху пробуждането на Бога в рамките на всеки човек и помагате на хората да видят неговата неограничена сила, потенциал и лечебни способности.

8. Вие сте роден творец и вашият лечебен процес често включва някакъв вид изкуство, писание или метод за лечение.

9. Знаете, че този живот ви е даден, за да се отървете от старите кармични модели и да проникнете на ново ниво на осъзнаване. Разбирате, че смисълът на живота ви е не просто да работите или да изпълнявате някакви задачи, а по-скоро да станете това, което трябва да бъдете.

10. Вашата цел в живота е саморазвитието. Винаги сте фокусирани върху това как можете да станете по-добри и знаете, че предстоят най-добрите години от живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама