10 закона на Вселената, с които ще промените живота си


10 закона на Вселената, с които ще промените живота си
Снимка: Istock

Вселената не е просто едно пространство. Тя е жив и независим организъм, нещо като личност, която ни диктува своите условия и правила, които в биоенергетиката се наричат ​​закони на Вселената.

Вижте още: Архиви за необяснимото: Паранормалната библиотека на 4 километра под земята

Всички закони на Вселената са изключително прости и неусложнени. Космосът не ни строи лабиринти, а се опитва да ни изведе от тях. Трудностите се създават от самите хора без външна помощ. Когато живееш според законите на Вселената, винаги си настроен на правилната вълна. Животът е прост и разбираем, но само за тези, които искат да го разберат.

Ще попитате: “Защо трябва да живея според законите на Вселената?”

Тези Закони няма да ви принудят да се откажете от религията си и всичко, в което вярвате. Те просто ще ви насочат в правилната посока, показвайки ви светлината на истината. Нищо няма да се промени в буквалния смисъл - ще се промени само вашият поглед към света. Всичко, към което сте се стремили от ранна възраст, ще стане по-разбираемо и очевидно.

Ние сме деца на Вселената. Ние сме съставени от звезден прах, образуван преди милиарди години. В биоенергията има такова нещо като център на изобилието, който ни дава късмет във всички области на живота. Поддържайки връзка с този център, вие привличате благоденствие.

Днес ви представяме 10 закона на Вселената, с които ще промените живота си:

Първи закон: Мисълта е материална

Много от вас вероятно са гледали холивудски филми, където героите могат да създават реалност около себе си, просто като си представят нещо в главата си. Разбира се, с тази скорост няма да можете да създадете собственото си щастие, но това наистина работи. За да намерите работата на мечтите си, любов и успех, трябва да си представите всичко това. Не забравяйте, че вие ​​сте скулптор, художник, който рисува вашите мисли върху платното на живота. Съдбата и кармата са налице, но те не са толкова силни, колкото вашата собствена вяра в себе си и вашите действия. Животът не е вече написана книга, а купчина празни листове, които можете да изхвърлите, да накъсате, да оставите някой друг да ги попълни или да се принудите да седнете и да напишете всичко сами.

Вторият закон: Всичко добро започва с доброта в душата

Вашата вътрешна доброта създава светлина около вас. Злите хора постоянно се натъкват на грубост, мрачните хора - на дъжд в ясен ден, радостните хора - на радост и положително. Ако искате добро, тогава не трябва да бъдете зли, скъперници, завистливи. Нищо чудно, че хората от древни времена са казвали, че ако искате да се отнасят добре с вас, направете го сами. Всичко във Вселената е последователно, всичко е логично и необратимо. Запомнете това.

Закон трети: Най-големите промени в живота настъпват в онези области, на които обръщаме най-голямо внимание

Повечето от нас знаят, че под легнал камък никога няма да тече вода. Ако лежите на дивана, гледайки тавана, парите няма да влязат в живота ви. Ако не търсите любовта, няма да я намерите в 99 процента от времето. Трябва да се направи нещо, за да се придвижи ситуацията напред. Не оставяйте без внимание нито едно кътче от душата си, от живота си. Така ще ви бъде по-интересно, по-лесно и просто по-добре.

Вижте още: Записи с културното наследство на човечеството ще бъдат изпратени на Луната 

Закон четири: Каквато е вашата среда, такъв сте и вие

Този закон на Вселената може да се дублира и с поговорката - с когото се дружиш, такъв си и ти. Ако не сте доволни от някого, това означава спешна нужда от промяна. Често това означава, че вече сте се променили. Мнозина погрешно вярват, че ние не избираме приятели и любов, но това не е така. Освен това можете да промените живота си, като намерите правилните хора. Ако искате да намерите късмет във финансовия сектор, тогава общувайте повече с успешни хора. Светлите хора ще ви помогнат да станете по-добри. Взаимното влюбване ще работи само ако не сте затворени, въпреки че дори затворените хора могат да намерят своята сродна душа - просто трябва да сте малко по-внимателни.

Петият закон: Всичко, което даваме на света около нас, ни се връща двойно

Ако изкрещите в лицето на човечеството, че го мразите, тогава омразата ще изпълни живота ви. Отговорът на хората ще бъде подобен, а понякога и много по-силен. Това се отнася не само за думите и действията. Дори настроението се предава перфектно в пространството. Някои го усещат, но някои не, но самият факт е неопровержим - добрите дела ще ви направят по-щастливи, а лошите ще ви направят по-нещастни.

Шести закон: Съмнението е коренът на всички проблеми

Ако планирате да направите нещо сериозно, тогава се отървете от съмненията и неувереността в себе си. Когато хората са създавали изкуство, технически шедьоври и гениални изобретения, те не са позволили на съмненията да завладеят умовете им. Така че не им позволявайте да ви насилят да вярвате, че няма любов, че не можете да печелите пари и не можете да подобрите здравето си.

Закон седми: Всички сме равни

Няма хора, които са по-добри от някой друг или по-високи по ранг. Вселената няма градация в това отношение. Трябва да живеете и да се наслаждавате на всеки момент, а не да се вкопчвате в нещо. Вселената няма фаворити, на които дава всичко и отнема всичко от другите. Всички сме равни. Без никакви изключения.

Вижте още: Мощно поверие: Ето какво ви очаква, ако ви пищят ушите

Осми закон: Отнема определено време за изпълнение на всяка мисъл

Понякога отнема повече време, понякога по-малко, но нищо не се случва моментално. Това ни дава шанс да определим кое е добро и кое е лошо, за да блокираме навреме негативните мисли.

Закон девети: Преодолявайки трудностите, ставаме по-силни

Всякакви проблеми във всяка една от сферите на живота ни дават наистина безценен опит. Ако искате да успеете, трябва да се поучите от грешките си. Никой никога не е успявал да изпълни една мечта от първия път и без провал. Само по неравен и разбит път можете да стигнете.

Закон десет: Всичко, което виждаме, е непостоянно

Светът е динамичен. Вселената клони към хаос, изисквайки обратното от нас. Трябва да разберете какво искате. Трябва да осъзнаете своята мисия в този свят. Това е целта на всеки човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама