100 дни без страх


100 дни без страх

Мишел Полер, режисьор от Венецуела, която живее в Ню Йорк, има много страхове, но е решила, че е крайно време да ги превъзмогне. В проекта си "100 дни без страх“ младото момиче иска да се изправи лице в лице със 100 свои страха и да документира всичко в кратки клипчета.

"Това, което наистина ме провокира да започна този проект, не беше контролираният начин на живот, който оставих в миналото, а чувството, че не се наслаждавам на живота в Ню Йорк и на живота като цяло. Тъй като се доказа, че неизвестното е много по-удовлетворяващо от познатото през последните няколко месеца, съм готова да се изправя срещу най-големите си страхове, да се опитам да бъда напълно уязвима и да се наслаждавам на преживяването“, написа Мишел в сайта си.

Нейните страхове може да ви изглеждат малки или големи, но това не е важно. Видеата й може да вдъхновят други хора да се изправят срещу своите страхове и да ги превъзмогнат.

Тя вече е преминала през няколко предизвикателства, сред които да си продупчи ушите, да си направи бразилска кола маска, да дари кръв и да пуши трева за първи път. Вижте как се е справила:

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама