15 истини за живота от Кари Брадшоу


15 истини за живота от Кари Брадшоу

„Сексът и градът“ - сериалът, който промени представите ни за връзките, приятелството и модата. Именно животът на любимата ни главна героиня, Кари Брадшоу, се превърна в емблема на всички модерни момичета. Връзката ѝ с Тузара винаги е служила като вдъхновение за журналистиката, а от там пък идваха безброй мисли и поуки за живота, връзките и любовта. Днес ви представяме най-вдъхновяващите от тях.

"Когато мъжете направят първата крачка, това се счита за романтично. Когато жените направят първата крачка, това се счита за отчаяно или психарско."

"Ако си нямате гадже, има едно нещо, което задължително трябва да вземете в събота вечер със себе си – приятелките си."

"Истината е, че понякога е наистина трудно да се върви в обувките на необвързано момиче. Ето за това са нужни наистина специални обувки, които да направят разходката по-приятна.“

"Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.“

"Аз не вярвам в новите технологии и изпращането на имейли. Просто съм старомодна. Предпочитам да вдигам телефона и да вися на него с часове."

“Вселената не винаги играе честно, но поне има уникално чувство за хумор.”

“Аз и ти сме като червената стена в тази стая. На теория страхотна идея, но някак просто не се получава.” 

“Никога няма да мога да бъда жената с перфектната коса, която може да носи бяло, без да се сдобие с петна.” 

„Мъжете са като обувките на ток. Има хубави от които те боли; такива които веднага не ти харесват, има и недостижими, които никога не биха могли да бъдат твои; или такива които те омайват в началото, но после разбираш, че са нищо особено. И накрая има такива от които никога няма да се умориш.”

“Да бъдеш самотен преди значеше, че никой не те иска. Сега значи, че си прекалено секси и се възползваш от времето да решиш как искаш да прекараш живота си и с кого.” 

“Все пак сезоните се променят, както и градовете. Хората идват в живота ти и си отиват. Но е успокояващо да знаеш, че тези, които най-много обичаш, остават завинаги в сърцето ти.” 

"Можете ли наистина да простите, ако не можете да забравите?"

"Имаме ли нужда от повече разстояние, за да се сближим?"

“Красотата е краткотрайна, но апартамент над парка с контролиран наем - това е вечно! “

“Търся любов. Истинска любов. Абсурдна, всепоглъщаща, да не можем да живеем един без друг, такава любов. “

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама