21 дръзки цитата на Мерилин Монро, които доказват силата на жената


21 дръзки цитата на Мерилин Монро, които доказват силата на жената

Жените сме голяма сила и мъжете трябва да ни го признаят, колкото и да не им се иска. Всяка жена поне веднъж в живота си престъпва всички правила, разбива нечие сърце, зарязва всичко и започва отначало. Великата Мерилин Монро и животът й - няма как да не вземем пример от една жена, останала завинаги в историята.

1. Не прощавам на хората, защото съм слаба, прощавам им защото съм достатъчно сълна да знам, че хората правят грешки.

2.  Истинският любовник е мъж, който може да те разтрепера докосвайки лицето ти или усмихвайки се в очите ти, или просто гледайки съсредоточено в пространството.

3. Ние всички трябва да започнем да живеем преди да станем твърде стари. Страхът е глупав. Също и съжаленията.

4. Мъжете, които мислят, че миналите любовни истории на жената, правят по-малка любовта й към тях, обикновенно са глупави и слаби. Една жена може да даде нова любов на всеки мъж, който обича, при условие, че не са твърде много.

5. По-добре е да си нещастен сам, отколкото нещастен с някого.

6. Ако се каниш да бъдеш двуличен, направи поне едното си лице хубаво.

7. Ако можеш да накараш едно момиче да се смее, можеш да я накараш да направи почти всичко.

8. Аз съм добра, но не съм ангел. Прегрешавам, но не съм дявол. Аз съм просто малко момиче, в големия свят, опитващо се да намери някой, когото да обича.

9. Умното момиче целува, но не обича, слуша но не вярва и напуска преди да я напуснат.

10. Несъвършенството е красота, лудоста е гениалност и е по-добре да бъдеш абсолютно нелеп, отколкото абсолютно скучен.

11. Вярвам, че всичко се случва с причина. Хората се променят и така се научаваш да израстваш; нещата тръгват на зле и тогава започваш да ги цениш когато вървят добре; вярваш на лъжи, и така евентуално се научаваш да не вярваш на никого, освен на себе си; и понякога добрите неща се разпадат, за да могат по- добри да се появат на тяхно място.

12. Никога не съм била в холивудска битка или вражда. Имам най-прекрасната памет що се отнася до забравянето на неща.

13. Приятелството е най- доброто нещо, което съществува в света. Приятелите винаги ще са там за теб. Не се тревожи за фалшивите. Тревожи се за хората, които винаги са пазили гърбът ти и никога не са се отнасяли лошо с теб. Винаги помни, че това са истинските ти приятели. Никога не ги приемай за даденост, защото един ден ще изгубиш истински приятел заради действията си. Когато видиш добър приятел дръж се за него.

14. Колко грешно е жената да очаква мъжът да и изгради светът, който желае, вместо сама да го създаде.

15. Момчетата мислят, че момичетата са като книги. Ако корицата не хваща окото, няма да се поинтересуват да прочетат какво има отвътре.

16. Кариерата е нещо прекрасно, но не можеш да се гушкаш с нея в студена нощ.

17. Аз неизменно закъснявам за срещи – понякога почти с два часа. Опитах да променя навиците си, но нещата, които ме карат да закъснявам са твърде силни и твърде приятни.

18. Ако спазвах всички правила нямаше да стигна до никъде.

19. Често е напълно достатъчно просто да съм с някого. Нямам нужда да го докосвам. Нито да говоря. Чувство преминава през двама ни. Ти не си сам.

20. Никой никога не ми е казвал, че съм хубава, когато бях малка. На всички малки момиченца трябва да се казва, че са хубави, дори ако не са.

21. Забелязвали ли сте как  „Какво подяволите” винаги е правилния отговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама