3 стъпки, с които да сбъднете мечтите си през 2024


3 стъпки, с които да сбъднете мечтите си през 2024
Снимка: Istock

За повечето от нас Новата година е празник, свързан с равносметка от предходната календарна година, пожелания за следващата, решаване на стари проблеми и надежда за нови преживявания...

Вижте още: 5 типа хора, които трябва да премахнете от живота си през 2024

Днес ви представяме лесна система от 3 стъпки, благодарение на която можете не само да посрещнете успешно края на годината, но и радостно да влезете в новата, така че всички ваши мечти да бъдат реализирани.

Стъпка 1 - Равносметка

равносметка

Спомнете си всички хубави неща, които са се случили в живота ви през 2023 годината. Всяко събитие. Какво е новото в живота Ви? Как се промени той? Благодарете на Вселената за всичко, което е изпратила в живота ви.

Сега си спомнете всички лоши неща, които се случиха в живота ви през тази година. Пуснете ги като преживяването, през което вече сте преминали. Вземете си урока тях, за да не се повторят. Сега се отпуснете и направете място за нови положителни преживявания.

Стъпка 2- Благодарност

раздяла

Благодарете на всички онези хора, които бяха с вас през тази година и които ви помагаха в работата ви, подкрепяха ви в трудни периоди от живота ви, споделяха вашите мъки и радости. Може би са били вашите родители, може би приятели или колеги, а може би просто познати.

Вижте още: 3 неща, които трябва да направите, преди да настъпи 2024

Благодарете на всички, които ви нараниха през изминалата година, на всички, които ви помогнаха да опознаете себе си по-добре и да научите важни житейски уроци, на всички ваши врагове, които ви показаха нещо важно за вас.

Стъпка 3 – Планове и цели

желания

Създайте намерение. Нека всички ваши желания получат яснота и конкретен план за действие.

Поставете си цели, които бихте искали да постигнете през следващата година. Избройте вашите планове за постигане на тези цели. Можете да имате няколко вида цели. Може да има реални и нереалистични цели, големи и малки. Въпреки това, дори когато се движите към нереалистични и големи цели, ще можете да постигнете много повече, ако постигнете само 30 процента от тях, отколкото ако постигнете 100 процента от малките цели.

Нашето подсъзнание често изгражда нашия живот и житейски обстоятелства в съответствие с нашите цели и програми, които имаме.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама