3 неща, които трябва да направите, преди да настъпи 2024


3 неща, които трябва да направите, преди да настъпи 2024
Снимка: Istock

Преди да настъпи Нова година трябва да направите 3 неща, които са сигурен начин да станете по-добра версия на себе си, да постигнете целите си и по-лесно да преодолеете проблемите и предизвикателствата, които ви очакват през следващата година.

Вижте още: Как да развием вътрешния си глас само за по няколко минути на ден

Новата година е точно зад ъгъла и това е най-вълнуващото време за нови начало. Но преди да се потопим в новогодишните празници, трябва да се справим с някои важни задачи, за да сме сигурни, че следващата година започва по правилния начин за постигане на целите ни.

Днес ви представяме 3 неща, които трябва да направите, преди да настъпи новата година, за да бъде 2024 ползотворна за вас.

1. Табло с цели

На таблото с цели поставете снимки на това, което искате да постигнете през следващата година и под снимките напишете вдъхновяващи цитати, които ще ви мотивират. Опитайте се да бъдете възможно най-точни в съставянето на таблото с целите си и го използвайте, за да визуализирате това, което искате, независимо дали е външен вид, работа, връзка, пътуване или здраве. Нека това да бъде първата ви вдъхновяваща крачка към новата година

2. Изчистете паметта на телефона си

Цифровият безпорядък често остава незабелязан, но може да повлияе на вашето благосъстояние. Прехвърлете снимки на компютър и твърд диск и запазете само тези, които са ви много скъпи. В социалните мрежи спрете да следвате хора, които не ви вдъхновяват и мотивират и ви карат да се чувствате зле. Какво ще кажете за приложенията, които сте изтеглили? Чувствайте се свободни да изтриете тези, които не сте използвали през последните 6 месеца.

Вижте още: 6 уникални традиции, които жени от непознати земи спазват и днес

3. Изберете своята дума на година

Помислете за една дума, която ще ви води през вашето пътуване през цялата година. Тази дума служи като крайъгълен камък, напомняне за вашата основна тема и обещание за това, което предстои, независимо от предизвикателствата на живота. Силата на такива думи или фрази ще ви даде сила, вдъхновение и устойчивост по пътя ви към лично израстване. Например вашите вдъхновяващи думи могат да бъдат „любов“ или "успех". Винаги, когато сте подложени на стрес или в трудна ситуация, кажете тези думи, запомнете значението им и ще преодолеете трудностите много по-лесно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама