5 неща, които да пазите в тайна, за да сте щастливи


5 неща, които да пазите в тайна, за да сте щастливи
Снимка: iStock

Сигурни сте забелязали, че някои хора са доста потайни. И не, не говорим за мнителните такива, а за онези истински щастливи хора, които не изпитват нужда да споделят каквото и да е в социалните мрежи и да обсъждат живота си. Успешният и щастлив живот крие своите тайни, затова не е редно да споделяте всичко на всички. Ето какво е добре да запазите в тайна. 

1. Добрите дела, които сте направили

Доброто не са прави, за да се споделя, а за да носи щастие на този, на когото си го дарил. Най-добрите дела са безкористни. Всички знаем това.

2. Бъдещите ви планове и амбиции

Никога не споделяйте идеите си за бизнес и развитие. Никога не знаете кой може да се промъкне и да осъществи плановете ви или пък да ви "подлее вода."

Вижте още: 5 простички неща да се почувствате щастливи

3. Промените, които правите в живота си

Хората могат да бъдат много завистливи. Не се хвалете, че сте намерили ново жилище, че имате нова кола, че сте превъзмогнали страх или ви се е сбъднала мечта.

4. Каква ви е заплатата

Това е тайна, която засяга само вас и най-близките ти хора. Няма нужда да споделяте на всеки приятел колко пари тв дават или колко спестявания сте натрупали. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре.

5. Личните ви проблеми

Българинът има особено влечение към това да разказва личния си живот, включително детските си травми. Това е изключително грешно и хората помнят най-много лошите неща и клюките. Те винаги ще ви свързват с това, което сте споделили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама