5 неща, които винаги трябва да си казвате

  • 5 неща, които винаги трябва да си казвате
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 06.03.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Една от най-важните съставки на успеха е увереността. За съжаление много хора страдат от ниско самочувствие и това им пречи да разгърнат цялостния си потенциал.

Независимо какви са целите ви обаче, трябва винаги да можете да погледнете в огледалото и да кажете тези 5 неща за себе си, пише Inc.com.

1. Аз съм уверенa

Увереността не е нещо, което получаваме даром. Ние трябва да работим дълго и усърдно, за да придобием опит, умения и знания в областите, от които се интересуваме. Едва когато изградите нужната компетентност и разбиране, ще можете да кажете "Аз съм уверена".

2. Аз съм искрена

Честността е от критично значение за вашия успех. Когато поемате отговорност за собствените си избори и признавате, че сте направили грешка, вие се освобождавате от оковите, които ви пречат да продължите напред и да бъдете себе си. Това показва на хората около вас, че могат да ви имат доверие и че си приличате поне по едно нещо: и вие грешите като тях. Освен това, когато се придържате към истината, няма значение колко често ви задават един и същи въпрос, защото никога няма да бъдете уловени в лъжа.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ НЕЩА ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.