5 неща, за които спира да ти пука след 30


5 неща, за които спира да ти пука след 30
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора забелязват по-големи промени в себе си на 27 години, докато други на 35. Въпреки това, 30-тата годишнина сякаш преобръща нещо в нас. 

След тази възраст осъзнаваш, че не трябва да се тревожиш за всички онези глупави неща, които преди са те тормозили. Спира да ти пука толкова много за мнението на околните и започваш да живееш за себе си.

1. Модните тенденции

Преди си се обличала спрямо модата, а вече избираш това, което ти отива и те кара да се чувстваш добре, дори да е рокля, която имаш от 5 години.

2. Излишните килограми

Преди постоянно си била на диети и си ходила редовно на фитнес, за да може да се впишеш в наложените стандарти. Вече не те интересува дали имаш някое и друго килце в излишък, ако си щастлива така. 

3. Очакванията на другите

Преди си се притеснявала дали ще отговориш на очакванията на хората около теб, вече поставяш себе си на първо място. Отговорна си единствено пред себе си.

4. Мнението на другите за половинката ти

Преди си се вслушвала в мнението на околните за партньора ти. Дали изглежда добре, дали има хубава работа, дали е достатъчно добър за теб... Вече не те интересува какво мислят за него, защото е важно само какво ти изпитваш към него.

5. Позьорството

Преди не си спирала да ходиш на определени места, да постваш снимки в социалните мрежи, за да разберат всички. Вече живееш заради себе си и спомените, които ти остават.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама