6 сигурни знака, по които да познаете силната жена


6 сигурни знака, по които да познаете силната жена
Снимка: iStock/Guliver

Силната жена на пръв поглед е доста студена и отдръпната. Външният свят често й поставя етикети, защото никога не би отстъпила само защото някой не се чувства добре около нея. Всъщност, може да обича наистина силно и обикновено е лепилото в една връзка. Знае как да изразява чувствата и емоциите си. И не само това...

1. Поема контрол над чувствата си

Силната жена никога не обвинява партньора си за начина, по който се чувства. От друга страна никога не го играе жертва, не би позволила на мъж да й се качи на главата. Когато става въпрос за емоциите й, е открита и предпочита да провежда разговор, вместо да драматизира. Не обича игричките и предпочита всичко да бъде ясно и точно дефинирано.

2. Приема партньора си такъв, какъвто е 

Тя е жена, която никога не би се опитала да промени човека до себе си. Приема всички недостатъци на половинката си. Тя се е научила да обича себе си и точно поради тази причина знае как да обича близките си. Приема своите недостатъци и се чувства перфектно по този начин. Иска човекът до нея да изпитва същата емоция и обикновено точно това се случва.

3. Не се срамува да изразява емоциите си

Силната жена е открита и иска да говори за чувствата си с половинката си. Готова е да споделя дори най-тъмните си тайни и емоции. Тя не се притеснява от откровеността и обикновено предпочита половинката й да притежава това качество. Освен това, тази жена постоянно се интересува от чувствата на половинката си. Не се притеснява от това, че може да бъде отхвърлена.

4. Не търси одобрение от партньора си

Силната жена не би могла да се повлияе от ничие чуждо мнение. Тя е работила достатъчно върху себе си, за да бъде уверена и щастлива. Тази жена не се нуждае от одобрението на никого. Знае, че себеизграждането никога не спира и това изобщо не я плаши. Прави всичко с любов и много внимание, както към себе си, така и към половинката си.

5. Грижи се за половинката си

Силната жена винаги поставя нуждите на половинката си на първо място. Тя изпитва удоволствие от това да се грижи за хората до себе си. Прави всичко с много любов и внимание. Обикновено би пренебрегнала себе си, за да се чувства добре партньорът им, стига това да не нарушава някой от ценностите й. Oбича много дълбоко и е готова да направи всичко, за да се чувства половинката й щастлива. Тя винаги успява да намери време за любимите си, независимо колко е натоварено ежедневието й.

6. Знае коя е и никой не може да промени това 

Силната жена има достатъчно самоувереност, която й помага да се справя с всичко, което се изправи на пътя й. Знае коя е, никой и нищо не може да я накара да се усъмни в себе си. С тази своя увереност тя вдъхновява и хората около себе си. Ето защо тя е ценен приятел и партньор на всеки човек, който може да понесе откровеността й.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама